Tolm ja ämblikuvõrgud

i do. but i ain’t admitting it.

Ma ikka loen oma lemmikuid edasi ja kommenteerin ju ka aeg-ajalt, aga ise ei kirjuta ridagi. Piinlik on, ilmselt selle pärast? Sest midagi ei ole muutunud. Kui vaikust hoida, siis võib veel säilida salapära, et ma olen äkki ikkagi nüüd sale, tark ja/või generaalselt parem inimene. Aega on möödunud ja vett merre voolanud üksjagu, aga need vanad postitused, kus ma veel optimistlik ja lootusrikas olin, on ikka siinsamas nagu nad oleks olnud eile.

5 responses to “Tolm ja ämblikuvõrgud

 1. Eioleolemas

  Piinlik on, sest midagi ei ole muutunud, kuna oled sama sale (ilus), tark ja/või generaalselt hea inimene? Nagu Sa alati oled olnud?
  Mis siis nüüd juhtus? Nagu oleksid oma viimaste postituste järel seisma jäänud, kui üleskeeramata kell? Jäid vanaks ja elu jäi seisma? Sinu optimism ja entukas käivad lainetena, ent see ei tähenda, et Sul poleks mõtteid, ideid, emotsioone, tundeid, jutte, raamatuid, teatritükke jne., mis siia ei võiks laekuda…
  Kahju, et siinsed postitused on niimoodi lastud saladuslikkuse ämblikuvõrkudesse loorituda, sest ma olen kindel, et ka Sina oled olnud paljude siinsete lugejate lemmik, oma värvikate kirjutiste/kirjelduste ja põnevate mõtetega, kelle postitustest siiralt ja teravalt puudust tuntakse.
  Mina küll tunnen, nagu paljustki muust Sinu puhul…:|

 2. Mina ka tunnen puudust.

  • Kusjuures, ma ikka ka igapäevaselt enam-vähem loen Su postitusi ja nende paroolialuste kohta isegi mõtlesin vargsi uurida, et kas sheerid ligipääsu, aga siis mõtlesin, et ma ei hakka tungima eravaldusesse:P
   No see teeb meid siis kolm. Isegi mina vahel tunnen puudust blogimisest. Tavaliselt eriti kuskil sellises olukorras, kus ei saa blogida. Ja pärast kui aeg oleks sobilik, on isu üle läinud… ma ei teagi mis saab.
   Eriti, muuseas, olen ma pahane, et ma pole oma nähtud teatrietenduste kohta kas või mõnda märksõnagi kirja pannud, sest ma unustan juba paar kuud hiljem ära, et ma midagi näinud olen. 😀 Piletilevi piletite ajaloost teinekord tuleb välja, mis kõik…

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: