let me see your true colours…

…nope, tegelikult mõtlesin ümber. Las ma elan heas usus ja roosas mullis edasi selle maskis idüllilise pildiga, mille Sinust Su enda abiga maalinud olen. Sest tuleb välja, et kõik inimesed (sh. mina ise) ei ole ilusad ja head. Uskumatult palju on sel aastal varisenud fassaade. On olnud positiivseid üllatajaid kui negatiivseid. Mis muidugi on kõik suhtelised mõisted, eks? Ma arvan, et küllap isegi olen suutnud jätta endast läbi aegade ühe mulje ja siis mingi sündmuse käigus või asjaolude kokkusattumisel näidata end hoopis teisest küljest. Ja mul olnuks ju rääkida suvepuhkuse aegsetest tour d’Estonia’test, Presidendilossi Roosiaia külastusest iseseisvuse taastamise päeval, toredatest kohtumistest tšikkidega ja muust, aga see kõik on nende fassaadivaringute kõrval kahvatunud kuidagi. Aastaid tead ühte inimest ja siis põmaki tõmmatakse kardin eest ja Su ees on hoopis teine inimene. Ja kui nüüd hoolega järele mõelda siis eks süüdi olen ikka ma ise, et ma nii puiselt sinisilmne ja pime olnud olen.

85be48fb14bfb4c268d35e2cbc13924b

according to a new study, people who post ‘inspirational’ quotes have lower levels of intelligence.

Esimese Eesti muredest ka, lühidalt: alustasin täna 3-päevast detox-smuutide väljakutset ja mul on nii nälg, peavalu (väljakutses sisaldunud kofeiinikeelust) ja motivatsioonikriis ja ma ei leia internetist ühtegi toetavat artiklit ega lohutavat sõna vaid ainult uuringuid, mis näitavad, et detox on kõik BS ja et inimkeha on ise nagunii piisavalt tark ning selliseid “paastusid” pole üldse vaja teha, need võivad kahjulikudki olla. Hästi suur isu on nüüd jätkata küll, eksju. Aga personaaltreener, kellega ühendust võtsin, lasi mu suure kaarega üle ja nii ma siis oma peaga teengi inimkatseid, kuidas liigset vett kehast välja saada ja kaal ning kehakompositsioon saada selliseks, nagu mina tahan, mitte selliseks, nagu senised valikud need vorminud on.

Käimasolevaid presidendivalimisi apoliitilise totulambana nagu ma olen, ei kommenteeri. Tahaks lihtsalt, et see oleks juba kord läbi. Nii tuimaks on teinud see käimasolev tramburai, et ei oska enam sellesse kuidagi osavõtlikult suhtuda. Let’s get it over with, kõik valikud on nagunii halvad ju, küllap elame sellegi üle ja elame edasi.

One response to “let me see your true colours…

  1. asd

    Tere, ma ei kirjuta Sulle esimest korda. Kas mul kukkus ka midagi küljest ära?

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: