Baby now you do…

Märke pole olemas. Kes märke näha tahab, see neid ka leiab. Kuigi mõnikord, olgem ausad, mätšivad mõned asjad natuke liiga hästi, et olla tõsi.

 

Tegelikult ma tahtsin küsida sellist asja, et mis on Su lemmiklõhn? Ei, mitte parfüüm, kuigi selle võid ka ära mainida, aga lõhn, noh. Ma arvan, et mul on õitsvate metsiku jasmiini põõsastest möödumisel seal hõljuv lõhn. Ja värskelt jahvatatud kohvi lõhn…  või siiski tema t-särgi küljes olev lõhn kui selle ajutise kehakattena endale üll tõmbad? Ja mis Su lemmikheli on? Ja mitte muusikapala, kuigi oma lemmiklaulu võid ka ju kirjutada, aga just heli. Võib-olla mere- või metsakohin, aga äkki hoopis kallima kiirenev ja katkendlik pinnapealne hingamine teatud.. tingimustes? 🙂 Aga lemmikkoht? Mitte nagu puhkusesiht vaid… koht. Et kõige paremini tunned end… oma auto juhiistmel kaunil suvepäeval maanteed mõõtes? Selle vanalinna restorani aknaäärses lauas sellel toolil mis võimaldab ka vaadet ülejäänud ruumile?  Või siis “igal pool, peaasi, et tema kaisus, paremal pool, pea tema rinnale toetatud ning jalad omavahel põimunud”?

Miks keegi selliseid interneti-meeme ei tee? Ikka küsitakse, et a mis Su lemmikvärv on? Või lemmiksöök? Kas Sa oled rohkem koera- või kassiinimene? Johhaidii…

9 responses to “Baby now you do…

 1. Jääraplika

  No aga vastame siis siia kommentaariumi 🙂

  Minu lemmiklõhn … neid on mitu isegi. Õhu lõhn peale vihma. Mündilehtede lõhn, kuid neid rebid nt mojito jaoks. Piibelehe lõhn.
  Lemmikheli. Mulle tõesti meeldib jalutada metsas ja kuulata linnulaulu. Ja hea uni tuleb kui vihm akna vastu sabistab. Merelainete loksumise heli on ka super.
  Lemmikkoht on siiski mu vanematekodus Porkunis. Kas siis õues terrassil või meie suure aknaga nn teraapiatoas. Seal akud laevad iseenesest ja väga mõnus on.

  Nüüd sa saad ka vastata samadele küssidele 😉 Lisaks – missugune on sinu lemmikaeg päevas? Kui sul oleksid kõik võimalused ja vahendid, siis mida sa oma eluga pihta hakkaksid? Mis on su lemmikmaitsekombinatsioon (a’la piparmündišokolaad)? Mis mõtet sa mõtled viimasel ajal kõige sagedamini?

 2. Aga teeme selle siis meemiks? Ma võtan oma blogisse vastata 😛

 3. nolzik

  Äkki ei tehta sellepärast meemiks, et need on paljude jaoks väga intiimsde küsimused, mida ei tahagi laiade massidega jagada?

  • Tõsi, see on väga hea tähelepanek! 🙂 Ja teisalt need on ju asjad mis päriselt loevad… Maailm on täis “vasta 5 küsimusele ja saa teada mis värvi rasvakriit sa oled!” ja “mis on su tähemärgile kõige paremini sobiv liha küpsusaste” teste ja meeme, mis on nii pealiskaudsed, et… aga samas need on okei, kui tahta meelelahutust ja ajupuhkust, miks mitte. Aga kus ja kuidas siis saab sheerida (ja kas on vajagi?) oma lähedastega (täna lugesin kuskilt, et inimene on võimeline “lähedalt suhtlema” max ca 150 inimesega) selliseid asju, kurat seda teab… 😀

 4. Jah, ja kui sel sumedal soojal suvelhommikul ärkad lahtise akna all, kus seal samas õitseb see sama metsik jasmiin ja Sulle on just jahvatatud värsketest ubadest röstitud kohv, libistad end satiinist voodipesul ja Sulle serveeritakse kuum kohm koos jasmiini lõhna, aromaatsed kohvi ja sarvesaiaga voodisse, #midasahingveeltahad? #idüllmissugune

 5. No aga suvi on kohe tulemas ja kuidas siis muidu, kui romantikalisus nõuab? Järsku? Oleme 24/7 ja 365 romantikalised, kui nõudlust on. 😉

 6. Kahju ainult, et Su blogi eelmise aasta oktoobriga lõppeb, Sinu maailma ja mõtteid ja ideesid on alati olnud hästi põnev lugeda. Ja mitte ainult minul.
  Kas või kuidas läks viimane Teoteatri etendus ja sellele järgnenud eine? Kuidas Su trennid on läinud? Mis Sul veel mõttes on? Kirjuta, palun! 🙂

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: