Kallis, su pilku endal ma märkan. Kus peegeldub igatsus endiselt.

Kes jõuab küll kokku lugeda neid vahepeal, viimasest postitusest alates toimunud pidusid, pildistamisettepanekuid, jalutuskäike, jooksutrenne ja jutuajamisi, kohvisid, kinoseansse ja draamasid ning muid muresid. Teatrietendused ja raamatud saab küll lugeda kokku ühe käe sõrmedel, neid õieti polnudki. Nihilist.fm’i loen ja meediamonitooringut! Ma arvan, et eks ma ikka naersin sel perioodil ka ikka mõned korrad ja olin õnnelik selle üle, et ma olen elus ja et inimesed on nii ilusad ja head. Praegu lihtsalt ei meenu, millal…

oli kahtlemata hommikuid, mil pädes täielikult see mõte.

Kuid oli ka hommikuid, mil pädes täielikult see mõte.

Suhkruvaba-oktoober oli rohkemal või vähemal määral läbikukkumine. Kahtlemata ma sõin veidi vähem magustoitusid ja rafineeritud suhkrut sel ajal, aga teisalt puuvilju ja muid kehas süsivesikuteks lagunevaid suhkruasendajaid sai tarbitud ja keha üldine energiabilanss kindlasti hetkekski miinusesse ei jäänud.
Nüüd on käsil Facebookivaba november. Tähendab, ei kasuta ei Facebooki ega FB messengeri. Vaatame kuidas see õnnestub. 🙂 Nagu näha – ekspluateerin seega teisi sotsiaalvõrgustikke seda intensiivsemalt ja olen isegi valmis blogima!

yes.

yes.

Tahtsin rääkida tegelikult teatrist natuke. Aga kuna tänane teatriskäik päädis parajalt dramaatilise fiaskoga siis ma ei taha enam sellest tükist rääkida. Nagunii oleksin tolle postituse lõppjäreldusena toonud välja ainult selle, et mu ajalooteadmised on allapoole igasugust arvestust ja mul on selle pärast väga piinlik. Aga nüüd on mul kurb lihtsalt täiendavalt ka selle pärast, mis mulje ma olen jätnud oma tõekspidamistest. Mõistagi ma ei pidanud solvuma, ei pidanud isiklikult võtma seda kommentaari (eriti kui see oli minu meelest vale, põhinedes ülisubjektiivsetel alustel!), aga võtsin ikka, näed. Mine võta siis kinni, mis ütleja lõppeesmärk või taotlus oli, seda ma teada ei saanudki. Patseerisin pärast seda kommentaari edasi üksi autoni, kuulasin (halvast, aga mis parata) helisüsteemist paar lugu head kodumaist trummi ja bassi, valasin paar pisarat – osaliselt vihast, enesehaletsusest, teadmatusest ja osaliselt tee peal silma puhunud tuulest. Tegin ilmsesti täpselt nagu kommenteerija kuuerevääril olnud märk mulle soovitas. Seal nimelt seisis tekst “f*ck off!”constant f*ing delight

4 responses to “Kallis, su pilku endal ma märkan. Kus peegeldub igatsus endiselt.

 1. Noole

  Aga difficult person ei tähenda alati halba? Pealegi, keda huvitab, millised on sinu tõekspidamised – ega teised nende järgi ei pea elama. Ja sina elad nii nagu ise tahad!

  • Ega vist, seda küll.
   Antud kontekstis ma lihtsalt tutvustasin oma seisukohta mingis aspektis, selgitasin oma maailmavaadet nii-öelda ja seepeale tehti kohe kaugeleulatuvaid järeldusi…

   OK, lühidalt: ma leidsin, et meesterahva puhul rõivakollektsioonist-näitusest rääkides sõna ‘hõrk’ kasutamine võib viidata mitte-heteroseksuaalsele sättumusele. Seepeale leiti väga nobedalt, et aga minu maailmas [heteroseksuaalne] mees peab eelkõige olema musklites ja .. [siin ma katkestasin rääkijat, sest minu jaoks oli see algus juba õõvastav]
   Ma olen nõus, et mingisugune “kui Sa ütled nii siis järelikult oled tõenäoliselt gei” määratlemine on eriti vale ja isegi below Cosmo taset, aga no mis teha – eks ma ise tegin allapoole-vööd kommentaari (mitte kommenteerija enda vaid üldse kolmanda isiku kohta btw!!) ja sain ka allapoole-vööd kommentaari ad hominem vastu. Nii et mis ma ikka plärtsun, karma oli kärme seekord.

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: