Go little bad girl…

– David Guetta feat. Taio Cruz

Kui õues on maandunud sügis keset südasuve ja tuju on miinuses, tuleb jalga panna oma siidist imeõhukesed lillelised Montoni haaremipüksid, visata kaela ümber Dubaist kingiks toodud araabia stiilis mustvalge sall (sest kes tahaks jääda kopsupõletikku keset suvesügist, sügissuve?) ja loota, et päeva peale läheb paremaks. Seni rüsada edasi, tuima näoga, nagu see väike tegelane :

national-geographic-traveler-photo-contest-2013-1rüsaliis

 

(edit: kõrvale lisatud pilt lillelistes pükstes rüsamisest. Jah, see on mu rüsamise nägu.)

 

Kui eile õhtul käisin selle imetabase vahuveini joomise päeva käigus Haapsallu ununenud laenatud kaabul vanalinnas järel selle seltskonna juures, kes selle mulle nii kenasti Haapsalust linna transportisid, siis kuna aega natuke oli ja und samas polnud isegi veel natuke, jäin mõneks ajaks istuma. Pealegi osa seltskonnast liikunuks nagunii hiljem Nõmmele, sain siis tänutäheks vastu küüti pakkuda. Kuna seltskond koosnes sommeljeedest, ühe Itaalia veinimaja ekspordijuhist, väikese viinamarjaistanduse omanikust ja siis lihtsalt veiniekspertidest, oli mul õhtu otsa küll suu lukus, aga kõrv kikkis. Nii põnev. Vahepeal muidugi pidin varjama oma õudu kui lendasid väljendid “issand see vein on ju täielik katastroof, no see on täielik õudus ju” – üldjuhul nende (vahu)veinide suunal, mida minusugused võhikud tarbivad. 😛 Ega’s ma nende tarbimist jäta, lihtsalt ma nüüd siis tean, mismoodi asjatundjad arvavad.

yes.

Eriti uhke olen enda üle seetõttu, et nende Luksemburgi cremant’ide juurde, mida seltskond tarbis, telliti lauale ju juustu- ja oliivivaagnad, ciabattat ja tagatipuks eritellimusel (no menüüs sellist rooga ei olnud igatahes) valmistatud värske tuunikala tartare – ja ma ei võtnud ühestki mitte suutäitki! Jõin kohvi ja näppasin juustuvaagnalt vaid ühe maasika. Kõik. 🙂 Jah, loomulikult see maitsmata jäänud tartare jäi mind nüüd piinama, aga no mis Sa teed – rannavorm ei loo ennast ise. Ma tahaks olla ka selline, et süüa saiatooteid, pitsat, pastat ja püsida ikka sama nääps, aga paraku kõiki pole õnnistatud nii hea ainevahetusega ja säärastest toodetest pean – iseloomu kasvatades – püüdma ringiga ümber käia ja sel õhtul oli mul õhtusöök selleks korraks eelnevalt Minniga Hetkes juba söödud.

please do.

2 responses to “Go little bad girl…

  1. Katariina

    Lahe ettevõtmine ja super tulemus.
    Aga mis rannavorm? Eelmise nädala ja ka tänanse ilmaga sa küll välja minna ei või, tuul viib su ära. Tõsiselt.

    • Möödunud nädalavahetusel oleks ma Toila kandis merele ära kandunud selle tuulega (koer oli rihmapidi ankruks küljes mul) ja täna oleksin Rocca Al Mare keskuse juures lõunal käies ilmselt kuhugi sinna Stromka poole hõljunud kui mul oma tavapäraselt igasugu kola täis rasket käekotti õlal poleks olnud. Seelik lendas küll üle pea korra. Nähtavasti tsirkust peab ka saama:P
      Aga lootust on ju, et kui augustis mu puhkus tuleb, siis on rannailma ka ja selleks ajaks peabki oma rannavormi ajastama? 🙂

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: