i’ve seen your eyes..

..you were bona fide, born to fight.

Vastu tulles püsilugejate tungivatele soovidele (kuna kedagi teist õieti polnudki, siis Sinu otsa vaatan, Jaak, praegu! Ja tänan järjekordse hea loo eest:)) – saagu siia taas mõned ülestähendused.

Raamatud on kõik pooleli. Ütleksin siinkohal, et panustan puhkusele augustis, aga ma ilmselt siis valetaksin. Ei käi veksleid välja, aga kohvilaual üks raamatuhunnik mind põrnitseb etteheitvalt ja ma tahaksin loota, et ma varsti annan neile kõigile järele. 🙂 Eriti sellele ja sellele. Ning ei, see ei ole sugugi takistanud mind neid juurde ahnitsemast, kas siis laenu teel või ostes. Ja näiteks selliseid raamatuid ostes ei pea ju läbi lugema, vaid läbi tegema. 😛

Meenuvad filmid: Star Trek: Into Darkness (oossõm film, ja Benedict Cumberbatch on veel eriti oossõm), Iron Man 3, The Great Gatsby, World War Z, Now You See Me ja Pacific Rim. Iseseisvalt vaatasin ära “Jarhead”, “Platoon” ja “Jack Reacher”. (Miks keegi minuga sõjafilme vaadata ei taha? –toim. tähelepanek/märkus).

because benedict, that’s why!

Ja tõsilugu, Minniga koos vaatasime jaanipäeva paiku ära  Crazy, Stupid, Love‘i.

kommentaarid on üleliigsed. 🙂

Teatrisse olen jõudnud vahepeal vaid Laitse Graniitvillasse Draamateatri “Saatuse heidikute kuud” & Ugala “Mee hinda” vaatama Saueaugu teatritallu. Aga need oli see-eest väga ägedad!

Minniga käisime kuulamas TTÜ Akadeemilist Meeskoori Estonias, Efterklangi Kadrioru Lossi roosiaias, oma lemmiku montaažirežissööri vedasin Tallinna Merepäevadele Erkki Otsmani kuulama ja ise jõudsin ka veel enne hooaja lõppu kooriga ka paar korda esineda.

Sattusin elus esimest korda spordimassaaži (õhtul enne Ööjooksu). Tagantjärele sain teada, et vahetult enne suuremat võistlust massaaži ei soovitata. Aga halba ta ka ei teinud, sest poolmaratoni vudisin läbi (enda jaoks vahest sutsu aeglaselt, järgmine kord – ehk SEB sügisjooksul – tahaks aega parandada!). Pealegi, võtsin ju ka end kätte ja käisin Jooksueksperdis jalatesti tegemas & väljusin sealt ka lisapaari jooksupapudega (Saucony ProGrid Mirage 3), sest mu enda Asicsi Gel Kayano 16 viisud hakkavad kergelt juba.. noh, nagu öeldud – viiskudeks digimuutuma, jah. Aga nüüd on paralleelselt kaks paari olemas ja pole probleemi ka kahel päeval järjest trenni teha ja asfaldil joosta on uute ja veel ära vajumata papudega kindlam. Harjumatu on ja seetõttu jalad veidi väsivad, aga mu nunnud roosad CEP kompressioonpõlvikud aitavad ja tegelikult ka iga korraga jalad väsivad aina vähem. 🙂

Osalesin Naistesaate muutumismängus ja sain uue ja armsa soengu ja ilusa kleidi Liina Steinilt + sobivad aksessuaarid-kingakesed sinna juurde. See võib jätta minust pealiskaudse ja kerglase mulje, aga mulle meeldis selline väike seiklus, telesarjade ja reklaami- ja montaažimaailma telgitagused ja kõik jutud. Ja hei – telekasse sain ju ka (all näha oleva kleidiga)? :p

 Lillemustriga kleit

Seiklusi jagus muidugi sellesse vahepealsesse perioodi veel. Küll ettevõtte suvepäevad Võrtsjärve ääres (Järveveere puhkekeskuses – väga tuus koht!), kuhu kutsu sai kaasa veetud (ja kus tõtt-öelda juba enne südaööd rampväsinult kutsuga oma toas põõnasime ja kogu üllatusprogrammi seega maha magasime).

IMG_6608Lisaks sai kutsu reisida Viljandimaale, kus üks väike kasvatamatu koer ausalt oma territooriumi kaitstes endast 4x suuremale Royalile kõrri kargas. Alles nüüd hiljuti käisime dünaamilise trioga + kutsuga Haapsalu avastamas ja tähistamas üle-eestilist vahuveini joomise päeva. Oh häda, küll seda jooki sai hävitatud. Ja sai sinna juurde imemaitsvaid roogasid proovitud Dirhami sadama suvekohvikus, Müüriääre kohvikus, Grand Holm Marina restoranis jne.

IMG_20130713_154526

Noh, ei möödunud seegi reis ekstsessideta – sedapuhku ründas mind gravitatsioon ja riivisin küünarvart mööda parkimisplatsi asfalti ja sain teisigi väiksemaid ja suuremaid marrastusi ja sinikaid. Muudest draamadest ajalugu vaikib. Jäägu meelde vaid hea (ja noh see küünarvars ka, momendil hiiglasliku plaastri all). Ahjaa, see jäägu ka tuleviku tarbeks meelde, et laupäevasel päeval Läänemaa Haiglasse sisse astudes juhatab personal Su esmaabi otsima kvartaleid eemal asuvasse Rimi kaubanduskeskuse apteeki ja vaatab rahumeeli ise telekat edasi. 🙂

Ilmselt pole paslik samas rääkida kõigist inimestevahelistest ekstsessidest mis siin vahepeal aset leidnud on, eks taasleidmisi ja -kaotamisi, kapitaalselt üle piiri minekuid ja sellest tulenevaid otsuseid igasugune suhtlus lõpetada… no neid ikka tuleb ette? Mis neist enam?

999733_553267404717036_1362404251_n

13 responses to “i’ve seen your eyes..

 1. Minni

  Mõmmiga pilt :))) Ja sa unustasid crazystupidlove-filmi photoshopitud Ryani ülakehaga.

 2. M

  Kui su mõtted oleksid sellesinase blogi algusaegadel viimase lõigiga ühtinud, poleks praegu ju midagi lugeda! 😛

  Seega- millest selline iseenesestmõistetavus? 🙂

  • Tru dat! 😀 Aga siis tundus lapsik tülitsemine ja “name-calling” ja kumbki omas nurgas mossitamine… noh, eakohasem. :p Praegu on see rohkem “no ok, kui tahad, ole siis selline, aga sellisena Sul minu elus kohta ei ole, nägemist!” Rääkimata sellest, et ohgod kuidas on muutunud teemad, millel tänapäeval tülitsetakse. Palju tõsisemaks ja ambivalentsemaks. Ehk need tüübid, kellega me oleme üksteisele siin vahepeal oma väiteid kaitstes kõrri karanud – igaühel meist võib mingis kontekstis õigus olla. Enne ma ju seda ei uskunud, siis oli ainult Liis vs maailm. 😀

 3. Angelika

  Appiii, ma PEAN täna selle pildi copyma. Sorry, aga lapsed ära ja mees ära ja veinivannicsi juurde sobib nagu rusikas silmaauku. Tänan! :)))

 4. jack

  sõjafilmid sobivad iga kell…peaaegu

 5. jack

  no siis on küll halvad lood, minu skaibi kasutamise aktiivsus piirdub 3 vestlusega aastas…

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: