If I wanted to leave I would have left by now

Vahepeal rohkem võistlustel käinud ei ole ja seega oma näopilte finišisirgetelt sheerida ei saa, aga tahaksin järgmine aasta proovida maratoni joosta millalgi. Tsiteerides klassikut härra J. Clarksonit – “How hard can it be?” 🙂

Päkapikud tõid jõulukingiks mulle soojad jooksukindad (mis 16. detsembri jooksuga sisse õnnistatud said) ja uhiuued trennipapud (sest seni tegin aastaid kõiki rühmatrenne oma vanade adidase jooksupapudega):

Nike Free TR Fit 2 Anthracite/Bordeaux/Fireberry

Mis te arvate, et nüüd ei tekkinud tunnet, et peaks terve uue trennigarderoobi muretsema, et “värvid sobiksid”? Tekkis-tekkis, miks ta siis ei tekkinud. 🙂 Olen seni suutnud jõuga end spordipoodidest ja Stopperist eemal hoida.

Kuna kõikvõimalikud perekondlikud jõululõunad peeti tänavu meie juures, siis jõulud möödusid kokkamise-koristamise-lauakatmise tähe all. Säärane toimetuste virrvarr ei saa aga ju ometi mööduda traumadeta? Ei möödunud loomulikult. Juba enne esimeste külaliste saabumist suutsin ma majapidamise suurima noaga leivast mööda lõigata korralikult ja pikalt nimetissõrme. Mitu meetrit marlit läks selle peale… ja järgmisel päeval sõrmel sidet vahetades tabasid mind krambid ja minestushoog. Ammu ei ole minestanud ja enne minestamist ei ole mul varem krampe küll olnud. Niisiis – elamusterohked jõulupühad tõesõna!

Õue aiaväravale tellisin ja sain vahepeal kätte ka spetsiaalse sildi (sest “ettevaatust, koer!” oleks ju liiga lihtne?):

konti on?

Koju elutoa seinale leidsin viimaks ometi sobiva Eestis tehtud kella (minu tellitud versioonis on kellaaja-klotsid ja keskmine osa ja osutid musta värvi):

Puidust klotsidest seinakell (Nedholm). Lutheri Stuudiost.

Aga aastavahetuse-plaane, mh, ah? 🙂

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: