Seljatasin ametlikult nooruse!

Tõsi ta on, et FB-postitusi tuli ligi 200, mõned sõnumid ja kõned. Mõni lillekimp ja nunnud eksprompt ja pikka-aega-plaanitud kingid. Ja ma olen iga viimase kui ühe meelespidamise eest ikka väga tänulik:) Mõningad totaalsed üllatusesinejad olid, kes soovisid nii armsalt õnne, et pisar tikkus silma ja mõned, kellest oleks arvanud, et tema ikka mind ära ei unusta sel päeval, olid kadunud kui tina tuhka. Aga elu ongi ju selline, et on vabalt osa inimesi, kellele meenud Sa vaid kord aastas, oma sünnipäeval ja on mingi teine osa inimesi, kes ehk ei postita kirglikke kommentaare, aga kes on vaikselt Su jaoks tegelikult alati olemas nii pea kui neid vajama peaksid. Ja on veel kolmandad ja neljandad jne osad inimesi… Ja see on täiesti okei! 🙂 Mul oli hästi ilus sünnipäev! Ja väikestviisi orkaanimõõtu sünnipäeva pre-party laupäeval. Sisaldades muuhulgas Uku Suvistet, matsu minevikust, “kvaliteetvahuveini K”, tellingutel ja suusahüppetornides ronimisi ning paljutki/paljusidki veel. 😀

Niisiis algas (elu)ohtlik aasta – kas suudan panna vastu kiusatusele (no juhul kui see peaks tekkima) liituda igavesti-27-klubiga, kus Kurt Cobain ja Amy Winehouse ja teised juba ees ootamas. Kui see aasta üle elatud, siis peaks mõnda aega üsna julge olema vist? 😛

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: