Ei ole just karbi kõige kirkam kriidike

Päev algas kohutavalt – riisihelbepuder läks nässu, tööl tulid sisse närveerimisest tingitud tähelepanematusevead ja vanadele ja kiiretele tööülesannetele eksprompt lisandusid uued ja veel kiiremad tööülesanded, autost välja astudes tõmbasin suka käekellaga katki ja lõpuks katsetele kohale jõudes ei tulnudki mul ligi aasta otsa pisitasa ettevalmistatud-timmitud laulu laulda vaid hääleharjutusega pandi häälerühm paika (esimese hooga I alt) ja seejärel paluti erinevaid lühikesi viisikesi järele laulda. Kui teatasin, et pole eluilmas kooris laulnud, leidsid nad, et selle kohta isegi hästi tehtud. Ehk et otseselt nende teiste katsetel osalenud lõokestega, kes muusikakoolidest ja erinevatest kooridest tulnud, ma selgelt ei konkureerinud kuidagi, aga vastu mind võeti ikkagi. Niisiis tänasest on mu esmaspäeva- ja kolmapäevaõhtud kooriproovidega kinni, jee! 🙂

Nüüd tuleks veel kibekiiresti välja mõelda, kas tahaksin võtta eraldi ka solfikursusi täiskasvanud koorilauljatele, et natuke paremini selles maailmas orienteeruda. Vahest aitaks see mul veidi vähendada seda haigutava kuristiku laiust tasemevahet minu ja koorikaaslaste vahel, siis ju võiks? Ausalt öeldes ainus, mis mind hetkel tagasi hoiab on see, et kursus on 2x kuus laupäeviti hommikul kell 10. Sest teades kui hea ma voodis olen – võin nimelt vabalt päevade kaupa tududa – on puhkepäeva hommikul kell 10 kuskil asjalik olemine ikka häbematult palju palutud…

Nüüd ei saanud imal postitus, ega ju? Ülaltoodud pildil on näha metsosopran liisukiisu kõrgeid noote võtmas. 😉

5 responses to “Ei ole just karbi kõige kirkam kriidike

  1. TTÜ Akadeemilisse Naiskoori (naiskoor.ttu.ee). Kas otsid ka koori? 🙂

  2. ei, küsin puhtast uudishimust. ma sain omad vitsad kätte mõned aastad tagasi TÜ akadeemilises naiskooris. olin pubekana küll ellerheinas laulnud, kuid TÜ luukambrid olid ikka paras horror. sellest ajast saadik laulan ainult dushi all 🙂

  3. See ei olnud teps mitte julgustav. 😛 Aga eks näis, vähemalt annan oma parima ja kui kevadel selgub, et liikmekandidaadist täisliikmeks ei kõlba ja laulda ikka ei oska (no ma seda tean, et ei oska, aga ma ju püüan õppida;p), olen igatahes proovinud. 🙂

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: