if you still look pretty when you’re done – you’re doing it wrong!

Puhkuse-eelne nädal algas ja crazy doesn’t even begin to cover it... Aga kes ütles, et elu peab lihtne olema? Või asjad sujuma nii nagu algselt plaanitud? Või inimesed kohal olema siis kui nad algselt lubasid? Või kuidas 15 valmiskirjutatud leheküljest läks tähtaja lähenedes tegelikult vaja 1 ja 3 tuli hoopis muul teemal ahvikiirusel juurde kirjutada? Või kuidas just siis kui üle kõige tahaks puhata ja mängida, tuleb tegelikult hoopis suruda hambad risti ja lihtsalt edasi rüsada?

Ja homme hommikuks kui plaanisin jooksma minna, lubatakse vihma. Kas seega õhtul rühmatrenn+jooks või hommikul vihmajope selga ja metsa alla pori sisse püherdama? Vot sellised on dilemmad ja probleemid millega on lausa lust mängida ja tegeleda. 🙂

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: