Seek & destroy

Tahate ma ütlen, kuidas tundub taevas maa peal? Kui oled tund aega põrgupalavuses jooksnud, seejärel otsa poolteist tundi muru niitnud – siis viimaks dušikabiinis need esimesed soojad veepiisad täiesti läbiklopitud ihul… No vähemalt sel hetkel tundus see nii, eks.

Olen sel nädalal juba kaks korda hommikujooksu teinud. 5:30-6:30. Imetore on! Mitte veel liiga palav, aga joostes hakkab parasjagu soe. Inimesi üldse ei ole (no alates 6:20-st ilmuvad koerajalutajad, sealjuures mitte alati ei ole koerad rihma otsas, aga sellel ajal hakkan ma juba lõpetama ka) ja saab teha kas või jänesehaake ühest raja servast teise. Tavaliselt õhtuti ma jooksen praktiliselt pooleldi kraavis/teepervel, et ratastel möödakimavatele ässadele ja maratoonaritele mitte jalgu jääda, aga hommikuti olen mina kunn ja jooksen seal kus tahan! 🙂

Tegelikult olid mul kavas ju juba pikemat aega pikad jutud tolerantsusest ja sallimatusest, sõprusest, elu ilusatest pisiasjadest ja elukallitest hindadest Nõmme Turul. Aga siis oli kiire ja läks kirjutamistuhin üle. Sündmused tulid ja läksid ja mälestused neist juba tuhmuvad vaikselt kuskil mäluriiulisopis. Naljad olid naljakad ära. Nüüd on jäänudki veel suvepäevad Pärnu kandis ja nädalake veel tööl ja siis algab puhkus. Restoranide, kinode, koduaiagrillide, laululaagriga Saksamaal ja muu toredusega, loodetavasti.

 

3 responses to “Seek & destroy

 1. ->e

  Ui! sa oled ikka hull enda jooksmisega. Iga kord kui sa nii vara hommikul jooksed, mina magan 😀 Aga sinu kandis on vist mõnus ka, astud uksest välja ja muudkui lähed…
  n
  (lapping me as we speak sest ma olen diivanil)
  PS see esimene pilt – võin vaielda. ma olen 2 korda elus mõelnud et MIKS ma selle trenni läbi tegin, see oli täielik kräpp?

 2. Täiega laikin su motivatsioonipilte siin 🙂
  herz, libistab õlut samal ajal…

 3. Margo

  Ennelõunane trenn pidigi efektiivbsem olema. Ja pildid on ka muidugi kulda väärt.

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: