oh the drama!

Sai käidud armsa Minniga tema sünnipäeva puhul väljasõidul ja vaatamas Rakvere Teatri etendust “Noor Eesti”. Sealjuures sõit sinna ja tagasi möödus põhimõtteliselt valgel nahkdiivanil vahuveini limpsides. Muuhulgas ka tutikatest Villeroy&Bochi klaasidest ja neoonkõrrega otse minipudelist (kes teadis, et need Statoilis müüdavad pisikesed vahuveinipudelid on keeratava korgiga? äärmiselt mugav leiutis!). Etendust tuli osaliselt ainult kuulata, sest näha teinekord teiste peade tagant lava ei olnud. Maandusime nimelt lõpuks väga kehvadele kohtadele pärast seda kui meid oli üsna kehva mozzarella-tomatisalatiga Art Cafe’s pikalt kinni hoitud ja sinna juurde kinnitatud, et kohti on ja ärgu me muretsegu selle varakult etendusekohta kohalejõudmise pärast. Kuna just äsja olen ma näinud 2 Rakvere Teatri külalisetendust Tallinnas ja ühte etendust, kus mängis üks Rakvere Teatri näitleja külalisena, oli neidsamu näitlejaid “koduväljakul” hästi põnev vaadata. Mõnes mõttes. Teisalt paistis nagu olnuks nad täpselt samasugused nagu nendes teistes näidendites. Nagu mängiks sama tegelast igal pool. Või ma äkki reageerin üle ja mulle ainult tundus…

Lisaks väga vahva juba traditsioonilise kinoskäimiseseltskonnaga ühes sai nähtud ka Steven Soderbergh’i “Magic Mike”. Mille kohta Bret Easton Ellis twitteris muuhulgas säutsus, et “Magic Mike is being sold by the studio as something it isn’t. It’s the darkest movie I’ve seen about where we are now and masterfully made.” Ja tõepoolest reklaami põhjal ei arvaks, et film ise osutub nii kurvaks. Ja ilusaks. Mitmetahuliseks! Ja ma pean siin silmas muudki peale Channing Tatumi keha, eks ole. 🙂

Loetud on aga kõigest paar raamatut, sealjuures Milan Kundera “Veidrad armastuslood” osutus väga toredaks. Nüüd järgmiste järele pean aga sammud raamatukokku seadma.  See on tegelikult kodule nii lähedal, aga ometi ei ole seni sinna jõudnud. Nüüd tuleb seda siis muuta! Kui raske see olla saab? :p

Tervis on läinud veelgi enam tuksi. Kõht valutab juba 3 päeva hoopis teistmoodi kui kunagi varem (arsti jutule saan 18. juulil) ja tänu sellele, et vahepeal põlvi hoidsin ja ei jooksnud, olen oma 10km ringiajaga taas (aeglases) alguses tagasi. Ei midagi rõõmustavat läänerindel, seega.

Samas et mitte nii morbiidse noodiga lõpetada, näitan hoopis muusikavideot – vaadake nunnut Natalie Portmani ja vanaks (aga endiselt seksikaks!) jäänud Johnny Depp’i selles P. McCartney kurbilusas loos.

P.S. Pealkiri on tegelikult ka täitsa asja-/teema- ja ajakohane, olgugi, et postituses endas sellest juttu õieti polegi. 🙂

5 responses to “oh the drama!

 1. Jääraplika

  Kas draamast räägime teiste kanalite vahendusel?

 2. liis

  Ma arvan küll, et teiste kanalite vahendusel saavad meil peatselt kõik draamad läbi võetud, jep & siis veel natuke. 😛

 3. No ma ju tean kaa, et on eraldi mõlemaga versioon (ja mulle isiklikult meeldib ainult Natalie’ga variant rohkem, ta on nii malbelt nunnu! Johnny viipekeel ei ole sugugi nii ilmekas ka, kui Natalie oma!), aga kuna blogilugejaid võib ju mõlemast soost esineda siin, siis ma ei hakanud diskrimineerima ja panin fifty-sixty variandi lingi:))

 4. Jaak VII

  deppigene pole vist päris aru saanud jah et mida teha…aga tegelikult tahtsin kopida selle lingi…

  aga juba leitud ka natuke parem versioon

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: