Cause it’s no good…

Halb on olla. Külmavärinad, peavalu. Kõik riided torgivad. Kriipiv köha hiilib ligi. Salvrätte (mis teadupärast on kerged esemed), kulub tonnide viisi! Külmetus püüdis mu siiski kinni…

Varustan end raamatute, tee ja arvusseriga ja plaanin sel nädalavahetusel end ilusti-kenasti terveks ravida. Õnneks jõudsin valmis teha suure kausitäie toorsalatit, karbitäie falafele ja pool imemaitsvat 100% taimset šokolaadikooki jäi ka pärast osa töökaaslastele viimist alles. Lisaks on sügavkülmas seeni ja kapis täisterapastat nii et nädalavahetusel ei pea ka poodimineku pärast pead vaevama. Tulgu või veeuputus!

Võimalik, et haigusest tingituna, aga olen täna olnud juba vähemalt 3 korral väga otsekohene, võib-olla isegi ebaviisakalt järsk. Võib-olla on see lähiajal või -kuudel üks õppetundidest, mis vajab minu puhul õppimist. Võib-olla rahulikult omaette järele mõeldes saan aru, miks ma käitusin nende inimestega nõnda – kas oleks tohtinud oma arvamust väljendada, aga pidanuks olema leebem; kas tulnuks arvamus endale hoida, naeratada ja situatsioonist kõrvale hoida; midagi kolmandat…? Kõik kolm korda olid ka väga keerulistel teemadel. Vaieldavatel, kus igaühel on oma arvamus ja (ainu)õiget arvamust (tõenäoliselt) pole.

Selliste mõttekäikude põhjal võib (õigusega) järeldada, et ilmselt olen viimasel ajal kolepalju eneseabiraamatuid lugenud. Pöördun Sherlock Holmes’i juurde ja kujutan lugedes (täitsa tahtmatult, really😉 Benedict Cumberbatchi ette. 😛

Edit: normaalne ju, et 22kraadises toas on külm kui ise oled 38,2 and counting 🙂

5 responses to “Cause it’s no good…

 1. Oi… ma ei oska isegi mitte ette kujutada, et Sina võiksid kedagi haavata… Tundub lihtsalt ebareaalne:) Siuke pisike Liisukiisu… Äkki annad ise karmimat hinnangut endale kui asi väärt?
  Aga igatahes ürita see temperatuur nüüd kuidagi alla saada ja edaspidi riietu soojalt, kui nina õue pistad:)

 2. Teadagi, et pisikesed on need kõige hullemad nähvitsad. 😛
  Ehk oli see eile osaliselt segu nii ülereageerimisest kui ka pärast situatsiooni tõsiduse ülehindamisest. Väike järelemõtlemise koht ikkagi… 🙂
  Temperatuur tuli hommikupoole ööd lahkesti alla 37,1 peale ja kompensatsiooniks tõi kaasa nii rämeda terve-pea-valu, et isegi hambad valutasid. 😀 Meeleolukas öö! Aga soojalt riidesse on 1 asi, aga kui kõrval keegi haige on siis ei tasu ise kangelast mängida ja peaks profülaktikat ka korralikult tegema. Ma mängisin kangelast. 😛

 3. Jääraplika

  Mingi gripilaadne asi äkki v? Praegu levib see. Igatahes ravi ennast korralikult! Ja sellega olen nõus, et pisikesed ongi mõnikord kõige hullemad nähvitsad. Kuigi üle sinu huulte ma isiklikult küll pole ühtegi jämedust kuulnud. Pole suutnud sind piisavalt ärritada vist. Ei tea kas peaks mõnikord proovima?! 😀

 4. Nolzik

  Parane! Mul on sel korral 2 korda õnnestunud mingi nõmeda viirusega koku puutuda!
  Ja sellest “jämedusest” rääkides… ma juurdlen pidevalt nende samade küsimuste üle, mille siin esitasid – et kas peaks arvamust avaldama, aga leebemalt, või siis ülema vait ja ennast olukorrast eemaldama. Viimasel ajal olen valinud viimase variandi, ja siis kuskil mujal vahutanud 😛

 5. K

  Loodetavasti mõjus nädalavahetus tervendavalt.
  Arvamuse avaldamise koha pealt olen avastanud 3 varianti:
  a) kui öelda, siis ikka otse ja ilustamata (oleme ju kõik täiskasvanud inimesed)
  b) kui on teada, et vastaspool võib liiga südamesse võtta või siis hoolime temast piisavalt palju, siis võib ju küsida, et kas soovitakse ausat arvamust või läbi lillede öeldut 😛
  c) mitte midagi öelda (eriti kui on ette ära teada, et see nagunii kohale ei jõua, seega milleks närve raisata).

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: