Eksistentsiaalsed küsimused ja pessimistlikud vastused

LegaalseBlondi blogist lugesin kord (aprillis, nagu tuleb välja) eksistentsiaalsest küsimusest ja see on mind tänaseni kuklas kummitanud. Mina ju nimelt armastan ka jooksmas käia. Ega ma kindel ei saa olla, et mul pole ikkagi see võbelev-võdisev tagumik, aga viimane kord jooksmas käies oli mu tagumik piisavalt paigal ja prink küll, et parm sinna maanduda saaks ja ka verd imeda jõuaks. KAKS KORDA! :S Või äkki peff ikka väreleb, aga ma ise lihtsalt haisen? Sest mu spordipesupulber/geel on lõhnaainete-vaba (allergikute värk) ja üksi metsa jooksma mineku jaoks parfüümi peale panna – võib-olla ma eksin siinkohal? – ei tundu kuidagi õige… 🙂

Ritsikad. Sellega on nüüd siis täiesti selge – suvi on ametlikult lõppemas. Veel eelmine nädal ritsikad ei siristanud, aga nüüd õhtusel ajal röögivad sumedas suveöös täiesti kõrvulukustavalt… Minu jaoks on see kindel märk sellest, et suvi hakkab läbi saama. See omakorda tähendab, et kohe on käes sügis, lägane-pime november ja ei ole enam kaugel kingiosturalli ja jõulud! Oh õudu… Mul ei ole töölt veel puhkus alanudki ja juba on suvi läbi.

3 responses to “Eksistentsiaalsed küsimused ja pessimistlikud vastused

 1. tirtsikas

  Ritsikad 🙂 Ilus sõna, millele reeglina alati nagu enda nimelegi reageerin.
  Tirtsude ragistamine on minugi jaoks suve-lõpu-lähenemise tähendusega. Ja kurb on, sest tahan väga palju veel sooja ja päikest ja sooja ja päikest. Tõenäoliselt lähen ma hulluks, kui tuleb kolmas pikk, külm ja lumeuputusega talv. Või hakkan tõsimeeli soojale maale kolimisele mõtlema 😀
  Ja puhkust tahan ka.

 2. mulle meeldib see koht kommentaarist…tõenäoliselt läheksin ma hulluks, kui….ma ka:)

 3. Tõenäoliselt läheks me siis kolmekesi. Tõenäolisemalt siiski rohkemakesi…. 😀
  Kui aga Murphy seadused vähegi kehtivad, siis see talv ja mõnda aega nüüd ei tule enam nii suurt lumeuputust. Sest meil on nüüd uus aed ja autovärava alumine osa on spetsiaalselt maast ca 15-20cm kõrgemal (et ei peaks enam seda kokkuvajunud/jäätunud lund päris kivini rookima, et autoga üldse aiast välja saaks)

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: