It’s obvious, baby

I read a book
And it’s your face
Fake…

Imearmas film sai nähtud (aitähh kutsujatele! :)) – “Vesi Elevantidele”. Film kiskus pisaraid, naeru ja isegi aplausi minust välja. Ning jaa, Robert Pattinson on inimesemoodi jumega üsna OK, silmale haiget ei tee. 😛 Kuigi Reese Witherspoon oli ikkagi imeline. Oscarit ju ikka tühja koha peale ei anta. 😉 Also, oli tore äratundmishetk siis kui tal pea igas teises stseenis oli paremal käel hunnik hõbedasi käevõrusid – olin nimelt endale ka Helsingist sarnased ostnud ja just kino tarbeks ka käele sättinud. 🙂

Reese'i käevõrud

Kui Oslost elu esimeselt üksinda-komandeeringus käigult ühes tükis ja hingetraumadeta tagasi olen ja laupäevane hääleseadelaager ka möödas on, ehk on siis jälle rohkem jutustamist ka… 😉

One response to “It’s obvious, baby

  1. hey i found the prob air leak and when i bought the lst2 the snoecd gear was stripped but it did not look like it and then when i put it back to stock settings on spur the truck went into snoecd killed the gearsthank god 4 ebay lol

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: