Please be stronger than your past,

 the future may still give you a chance.

1. Tuleb tunnistada, et Vana-Mustamäe suusahüppetornist avaneb üsna fantastiline vaade. Isegi ilma prillideta! 🙂

2. Kuna lennujuhtimisekogemusega-härra ekspertarvamus lähenevast suurest frondist osutus ekslikuks siis sai täna õhtul täitsa fronditus õhustikus Harku metsas õhtupäikesevalguses ühe väga vajaliku jooksutiiru teha.

3. Joostes, muide, hakkas esimesel ringil esimest korda elus nii hullult pistma, et vähe sellest, et edasi kõndidagi ei saanud – ei saanud õieti isegi hingata! Aga ma pole end, mulle tundub, üsna ammu NII elusana tundnud kui nüüd… Selline tunne! 🙂 Ma arvan, et narkomaanid võivad tunda umbes sarnast tunnet äkki. Sest see oli sõltuvusttekitav küll.

4. Üsna õige märkuse sain ka, nimelt et tegelen väga hoolsalt pidevalt iseenda väiksemaks tegemisega. Ja seda mitte rõivanumbri mõttes… Tundub, et nagu ei oska vist teisiti enam olla või kuidagi nii lihtne on, lastakse ju mul seda teha. Huvitav kas see selja sirgu ajamine ja lõpuks päris ise otsuste ja vastutuse vastu võtmisega alustamine käib kuidagi üleöö, klõpsti, või on pikemaajalisem protsess? Kust saab saada juhendit? 🙂

5. Say goodnight and go…

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: