Taastumine, III päev ja 3 päeva normaalset elu

III taastumise päeval sõin ma põhimõtteliselt päev otsa piima/veega pooleks keedetud neljaviljahelbeputru paari teelusikatäie mustsõstramahlaga (tavaliselt söön ju ohtra moosiga…). 2 kiivit ja 2 apelsini ka. Õhtul andsin kiusatusele järele ja võtsin mõne supilusikatäie riisi kanafileetükkidega. Päris-päris söök on ikka ilgelt hea, jõudsin (jälle) järeldusele. 🙂

No ja nüüd sel nädalal olen püüdnud enam-vähem viks ja tubli olla, süüa pisikesi portse, aga tihti (s.t. soojad toidud vaheldumisi vahepaladega), mitte süüa vahetult enne magamaminekut, süüa veidi tervislikumalt jne. Esmaspäeval avasin ka jooksuhooaja. Küll asfaltteedel, sest metsa all on veel lund/lompe piisavalt, aga ikkagi. 30 minutit sörki tuli välja küll (siis hakkasid põlved protesteerisima kõva pinnase peale). Võib-olla tuleb ettevõtte naiskonnaga minna Maijooksule. Siis tuleb ju 7km asfaldil vastu pidada. Metsa all üksi muusika kõrvus poleks hullu midagi, aga rahvamassi sees ja asfaldil… eriti ei tõmba. 😛

Järgmine asi, mida tahaks ette võtta, on uurida välja enda puhul teatud toiduainete talumatust… Kuna selle olen juba arstide/testide abiga tuvastanud, et olen väga allergiline inimene, siis ei imestaks kui minu puhul ka mingite toiduainete talumatust esineks (sealjuures otseselt piima või teraviljade puhul ei ole nagu otseselt mingeid vaevusi täheldanud, aga mine hullu tea…).

Kuna homme on reede, siis täna on neljapäev. Ja tunne on ka vastav. Ilusat munavõttenädalat teile! 😛

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: