Taastumine, II päev

I taastumise päev oli selles mõttes natuke õnnetu, et keefirit jõin kell 8 ja kell 11, aga kl 12-16 oli kesklinna hotellis seminar, kuhu oma keefirit ju ometi kaasa ei võta… Kuigi nüüd tagantjärele mõeldes oli üsna soe ja sõbralik seltskond ees (ja äärmiselt niru hotelliga tegemist), et tegelikult oleks võinud võtta küll. No ja ees ootasid ju üle ruumi lõhnavad küpsised, võileivad, salatid, kohv jms. Jõin kohapeal vapralt lahjat rohelist teed ja vett… umbes kuni kella 14-ni. Siis lõi küpsise lõhn närvi mustaks (ja kõhu kõvasti korisema) ja võtsin 2 õhukest viilu apelsini puuviljataldrikult. Mälusin hästi-hästi kannatlikult ja pikalt. Siis jäi kõhukorin õnneks järele. Ja ülejäänud päeva jõin taas vett ja lahjendatud keefirit. Mingit erilist enesetundemuutust õnneks ei järgnenud (s.t. üsna normaalne olemine terve päev), nii et vast polnud siis väga karm eksisamm.

II päeva alustasin klaasikese püreestatud kiivi-banaani-apelsini-pirni smuutiga ja hautasin/püreestasin ülejäänud päevaks aedvilju.

Homme tohib vist veega putru süüa juba? Väga ootan igatahes! 😛

2 responses to “Taastumine, II päev

  1. :D:D:D
    Nii vahva, et ikka korralik püüad olla:)
    Aga mida lühem on paastu aeg, seda intensiivsemalt võib minna taastumise ajal tavatoidu suunas. Ködi jagunemine pikale perioodile on pika paastu korral vajalik, kolmepäevasel ei tee see paar viilu hästimälutud apelsini miskit hullu:) Õige, et valik oli apelsin ning korralikult mälusid. Hull oleks siis, kui pidurdamatult sööma oleksid hakanud:)
    Ja nüüd natuke veel ja saadki hakata normaalselt sööma:)

  2. Jääraplika

    Aga taastumine, päev III?

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: