Odavkultuuri tarbija päevaraamat

1. Hullumaja puhvet on. Igal pool. Ärge küsige.

2. Toitumiskava järgimine (nii palju kui vähegi võimalik) + senine trennikoormus ei tööta. Veel. Peab suurendama trennikoormust ja jätkama. Pluss ootan konsultatsiooni veel ühelt kodanikult (kes 4 kuuga 16 kilo kaotas). Ehk saab häid mõtteid. Pole veel alla andnud.

3. Tegelikult mis ma – pingu – ikka vingun, enne puhkust on sellised emotsioonid vist päris normaalsed.

4. Vahepeal tarbitud ja tarbimisel odav- ega kõrgkultuuri enam (veel?) üles loetlema ei hakka. Keegi äkki solvub ja kaebab kohtusse, et sai ajukahjustuse siit mingit raamatu- või teatrikräppi lugedes. 🙂

5 responses to “Odavkultuuri tarbija päevaraamat

 1. murakas

  soovitan soojalt , et muretse endale vadakukontsentraat Molkosan, kas siis apteegist või ntx Hortesest ning saad oma seedimise korda. Mina sain oma viimasest “väärikuse” 5 kg´st lahti puusadel, mida olin viimased 6 a kandnud endaga truult kaasas. Ja ilma trennita 🙂

 2. Oi aitäh. Ma polegi sellisest asjandusest varem kuulnud, aga uurin-proovin kindlasti järele! 🙂 Kes ei proovi see šampust ei joo, eksju:P

 3. Mul sõber sõi päevad 1-2 korda putru ja käis maratoni jooksmas ja ka kilod kadusid mühinal. 😛

 4. mina soovitan mehega kakelda:)

 5. Risto, maratoni ma ei jaksa joosta. Päris surma ju ka ei taha saada, ainult kaalu normi piires hoida… ;))
  Soodomakomorra, vot kahjuks 20 päeva on sellest mul dieet. Lubasin, et 10 päeva enne ja pärast tema sünnipäeva ma olen temaga kena ja ei nääguta (s.t. ei tekita liiga palju talle vingumürgitust) 😛 Või kui Sa nüüd kaklemise all harilikku Kreeka-Rooma maadlust silmas pidasid, siis no… eks näis, seda võib ka proovida. 😀

  Ja nii vahemärkusena – see Molkosan maitseb ikka päris pagana halvasti. 😀 Ainult veega ei suuda, pean mahla ja kaneeli lisaks panema, siis kannatab juua. Eks näis siis millalgi kas tast tolku ka on. 😛

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: