brüleekreemist ja karmast

1. Brüleekreemiga esimesed katsetused on siis tehtud ja ka söödud. Võib öelda küll, et “esimesed läksid aia taha”, aga õppetunnid olid väärtuslikud – edaspidi olen targem ja kunagi kui jälle kaloripommi-isu, saab siis teha. 🙂 Samuti on selle leegiheitja käsitsemisest suhkru karamellistamisel ju ainult väike samm jootmise ja muu keevitamiseni, eks? Ma arvan, kõik teed tööturul on mu ees siis valla. 😛

2. Karma. Karma on üks igavene ….. 🙂 Õppisin, et ei maksa soovida inimestele halba, sest kui keegi on laksu ära teeninud siis karma selle kättetoimetamise eest ka hoolitseb. Nii olen näinud kõrvalt ja nii tunnetan üsna teravalt isegi oma seljavaludega. Mis mõttes mul on järsku “5. nimmelüli ja ristluu vaheline tühimik natuke väiksem kui ta võiks olla ja seega ilmselt pitsitab närve natuke”? Karma, ma ütlen. 🙂 Samas on õnneks siiski nii, et kui õppetund korda saadetud käki eest käes ja end parandatud, annab ka karma peatselt taas endast märku ja siis juba hoopis häid võimalusi ja rõõmu teele veeretades. Fair enough.

3. Seoses seljavalu täiesti ootamatu ja soovimatu ägenemisega eelmisel reedel pugin nüüd natuke karmimaid põletikuvastaseid ravimeid ja arstile lähen kolmapäeval. Loodan, et perearstist on vahepeal imetegija saanud ning kavatsen kabinetist igatahes terve inimesena välja jalutada, et reedel kell 16 toimuvasse treeneri personaalsesse konsultatsiooni spordiklubis ikka ilusti minna saaks. Arvestades treeneri vormi (no muidugi ma googeldasin ja otsisin pilte ja muud siseinfot) loodan, et saan asjalikku nõu. Rannahooajani, neiud, on vähem kui aasta! 😉

14 responses to “brüleekreemist ja karmast

 1. Kristel

  oot aga mis see siis oli, mille eest sina karmalaksu ära teenisid?! 😉

 2. ega ma ka kõige toredam ja viisakam tütarlaps just pole olnud. 🙂 but i’m workin on it… 😉

 3. Kristel

  ma tahaks ikkagi detaile 🙂

 4. minni

  Mina tahaks ka detaile. Ja treeneri nime 🙂

 5. Treener on selline igatahes: http://www.facebook.com/profile/pic.php?uid=AAAAAQAQJvt0WBTD5QeU8nhkc21nFQAAAApqR4pNrCe0aVj_bvvCm3HE 😉
  Detailid.. no detailidest peaks kofitassi (või veiniklaasi) taga rääkima:P

 6. minni

  Oo, kas ta treenib sind ilma särgita? 😛

 7. liis

  täna saab kell 16 teada 😛

 8. Käisin konsultatsioonis ja juba I personaaltreeningus ka (ostsin kohe 5tk ette ära) ja niiiiiii äge on! 🙂
  Ma avastasin eile endas lihased, mille olemasolust ma teadlikki polnud:P Ikkagi pingutad palju rohkem ju, kui keegi kõrval istub, loeb kordusi, vaatab, et kehahoid õige on, laseb teha just õigetele lihastele mõjuvaid harjutusi ja ei lase puhkepausidel liiga pikaks venida jne. Ja samal ajal pole kurja kehalise kasvatuse õpsi olekuga, vaid oskab nalja ka teha. 🙂

 9. minni

  Siis on hästi 🙂 Aga särk oli seljas ikkagi? Muidu sa ilmselt kilkaks siin vähe teises toonis 😛

 10. Polosärk seljas, pikad dressipüksid ja jooksutossud olid jalas. 🙂 Isegi nimesilt oli rinnas:)
  Püha taevas, ma olen ju abielus ometigi:P

 11. minni

  Ahjaa, ma unustasin. Jälle!

 12. Justjust! :p
  A kuidas twitter tundub siis kah? 😀

 13. minni

  Ütleme nii, et ma ei ole veel pointi tabanud 🙂

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: