All this would be funny if it wasn’t happening to me.

Pealkiri on laenatud Alexi orksiprofiilist, palun ära pikka viha pea. 🙂

Täiskuu ajal tõesti igasugused hullud aktiveeruvad. Alates kolmapäevast, kui täiskuu läbi hakkas saama, hakkas ka olukord normaliseeruma.

Muus osas on endiselt situation normal – teeme korralikult 8-16.30 tööd, käime ikka vahel kalal (viimati sai Tiigrikutsu Suurest Emajõest haugipoisi kätte jälle), õhtuti vaatame telekat ja joome meega espressomasina kohvi, vahel teeme trenni. On juhtunud, et jõuan ikka kooli ka mõnikord… ambitsioon on ju endiselt kevadel väga heade tulemustega lõpetada. :p Tegelen endiselt enda harjutamisega vähem põdema ja rohkem rahulikult võtma. Ja süüa üritan ka teha ikka, jaa. Kõige hiljutisem äge leid magusas (aga üllatavalt mitte liiga magusas) mõttes on hapukoore-sidrunikook  ja soolase poole pealt seafilee sinepikastmes.

Kas nüüd sai paariks kuuks jälle blogi pealt tolm ära puhutud? 😛

5 responses to “All this would be funny if it wasn’t happening to me.

 1. minni

  Nädalaks maksimaalselt 😉

 2. vähemalt keegi ei rabele pidevalt ei tea isegi mille poole ja mille nimel.
  kuidagi eriliselt armas, südantsoojendav ja turavline on lugeda, kui igapäevategemistest rõõmu tundtaklse ja neid nii lihtsalt, iseensestmõistetavalt ja ülepingutamata edasi antakse

 3. сосед

  seda va soolast peab proovima. Kuigi ausalt öeldes 500gr seafileed küll nelja portsjonit välja ei anna.. minu jaoks mitte. Kui liha on alla kilogrammi siis saan ainult ise söönuks. Paks laps, terve laps 😛

 4. mina ostsin ka poest mingi korraliku lihakäntsaka jah, mida tükeldasin selle jaoks. Sinepi osas kasutasin Dijoni sinepit, šalottsibulatest ei tea midagi – kasutasin harilikku Eesti sibulat ja estragonist ma ei tea ka essugi… ja no sellest kõigest hoolimata tuli superhea! 😛

 5. Koogi osas käib kusjuures kaasa nõuanne, et seda esimesel õhtul mitte süüa või siis – teha hommikul valmis ja lasta sel õhtuni külmkapis hängida – see on jahedalt ja järgneva(te) päeva(de) jooksul parim, soojalt polegi suurem asi.

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: