Sunshine and chocolate every day.

Liis, your rankings have been changed:
#1 hardest worker
#1 most desired for marriage
#1 person with the best sense of humor  
#1 prettiest  
#2 best listener

No tõesõna… Internet on imeline koht.  Ma mõtlen, et minu üsna lakkamatu sädistamine on – noh, ütleme hilispuberteedist tingitud ja ma tõesõna katsun oma suhtumiselt täiskasvanulikumaks saada. Samas kui täiskasvanud kodanik endast liiga palju arvama hakkab ja lasteaialapsele omaseid tegusid teeb, on ikka natuke kurb ja pettumus peal. Samas mis Sa teed ära, sest kõik inimesed ei saagi olla meeldivad ja head (ma mõtlen, et nad võivad olla kellegi jaoks toredad ja puha, lihtsalt Sul isiklikult oleks nagu sarnane magnetpoolus vastas ja tõukub nii mis mühiseb) ja vahel õpid seda lihtsalt the hard way.

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: