am I invisible yet?

Ega ei päde vist see eelmise sissekande pealkiri enam eriti, eks ole? Või noh, kurdetakse siin vähese keskmise kirjutiste hulga üle ajavahemikus.

Selleks, et kõik algusest peale ausalt ära rääkida…

… peaksin ma ikka püstihull olema. Ei viitsiks mina kirjutada ja vaevalt Teiegi lugeda. Teeme lühidalt. Abstracti või nii.

Puhkuse ajal ma ei võtnudki vist enam kordagi läpakat lahti. Tuju püsis hea halvast ilmast hoolimata.  Mul oli ka õigus – tööle naastes asi läks hullemaks ja on ilmnenud ka seniseid füüsika- ja maailmaruumireegleid rikkuv tõsiasi, et kui asjad juba on nii hullud kui üldse hulluks minna saab, siis tegelikult saab minna ikka veel hullemaks. Ja suure tõenäosusega lähebki. Kõige halvemal hetkel. Olen lasknud endale tööjuures liiga teha. Olen samas Tiigrikutsult ja sõpradelt saanud ses osas moraalset tuge ja jõudu ning pole siiani veel läbi põlenud ning võitlen edasi. Iga päev õpin midagi uut… Ma ei taha vastupidiselt populaarsele soovitusele võtta akadeemilist puhkust, vaid püüan endiselt saada hakkama üheaegselt väga vastutusrikka töökoha, suure töökoormuse ja magistrantuuri 19 AP-ga.

Jõudes juba käesolevasse nädalasse – mul oli vahepeal sünnipäev (see tähendab, et ka aegajalt.masendav.com’i sünnipäev) ja seoses sellega, kuid ka täitsa sellest sõltumatult olen täheldanud, et nii minu kui Tiigrikutsu perekonnad on ikka ääretult toredad. Ja et vahel kulub ikka marjaks ära selline purjuminek täpselt sellise kirju seltskonnaga nagu eile. Naer on terviseks, hommikul oli tuju kergest säilinud joobest hoolimata nii hea. Tänasest armsa preili töökaaslase ja tema itaallasest elukaaslase külaskäigust jäi painama mõte, et Sitsiiliasse võiks ikka Tiigrikutsuga minna. Kala püüdma ja muidu ka…

Kas on ikkagi nii, et kui panna kõik positiivsed emotsioonid ja tunded-mõtted kirja, siis varsti läheb kõik pekki? Kui julgeda avaldada lootust, et varsti läheb paremaks, kas siis enne seda peab igaks juhuks minema halvemaks? Ja igasugu linnalegende ei usu ja punkt.

3 responses to “am I invisible yet?

 1. Jääraplika

  Purjuminek oli täpselt see mida vaja! Ja mina väga tänan selle õhtu eest 🙂 Tuleb millalgi korrata, igatahes.

  Ja ära usu linnalegende. Ära ausalt usu.

 2. puhta südametunnistusega on kõik lubatud:9
  iseendale ja teistele valetamine lõpeb halvasti nii või naa. mõni nimetab seda ebausuks.

 3. ma igal juhul ebausu ja linnalegendi asja lahendasin omaarust geniaalselt ära juba. :p
  iseendale (ja teistele!) asjade hullemaks valetamises olen meister:p

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: