“Sport on elu ja elu on valu.”

Here is where you stand relative to your friends,
based on votes we gathered from them:

2nd harder worker

3rd a better body

3rd prettier

5th rather marry

5th rather date

Niisiis kui juba deitida siis ikka tõsiste kavatsustega? :p

Aga see ei ole üldse äge kui öösel ristmikul on nii, et mul vist on peatee, aga ma pole päris kindel ja see kes ka arvab, et mul on peatee, nõks-haaval edasi liigub kärsitult oodates, et kas ma sõidan või ei sõida – siis on see, et ta võib järsult liikuma hakata, leides, et ma mökutan liiga kaua ja loobun oma eesõigusest, kuid ka mul võib ju järsku koita, et tegelikult ongi mul peatee ja võin ka kimama hakata. Ühesõnaga kimasin siuh-vilksti öösel üle ristmiku ja kõik korras…

Pealkirjalause ütles eileõhtuse 4tunnise (aga justkui linnutiivul möödunud) vestluse käigus preili Minni. Tal on vist õigus. :p Kui ikkagi varvas on plaastris jalgpalli toksimisest, hüppeliigesel on side jooksuga üle pingutamisest, tuhara/reielihas sai ära tõmmatud võrkpalli kõksides tehtud etteastetega ning kõik riided peale siidkleitide on päikesest õrnaks põlenud nahal torkivad ja valusad… Aga see pisike, kuid see-eest vägev puhkus Manilaiul oli seda kõike nii väärt! 🙂

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: