okei, ma olen küll rumal, aga vähemalt ilus!

You Should Be With a Fire Sign!

Your best match is an Aries, Leo, or Sagittarius

Why? You like your guys manly – and in control
Not to mean controlling, but you do like the guy to take the lead
A Fire Sign man will take you by the hand and show you the world
Just make sure you’re bold too – because this guy likes a challenge!

Ja mis tüüpi kutiga Sina koos olema peaks selle testi arvates?

No ma siis olen oma Lõvi tähtkuju Tiigrikutsuga edasi. 😉

Nädalavahetuse kiirülevaade võiks olla umbes nii, et reede ei olnud minu päev, sest: kui Jass tuli oma raamatutele järele, oli mul parajasti pasta tulel ja läbi tule ja vee valmis saanud tainast kaneelisaiakesed ahjus küpsemas, niisiis polnud mul praktiliselt aega vaesele poisile korralikult aitähki (kusjuures mõtlesin pikalt ja otsisin üles, et kas siia käib -gi või -ki lõppu ja selgus, et h on helitu häälik ja seega läheb lõppu -ki, kuid samas sain teada, et j on heliline häälik, aga mismõttes nagu??) öelda. Läbi tule ja vee valmimise all mõtlesin ma seda, et esmalt suutsin ma 0,5 dl asemel panna tainasse 5 dl vett ja olles seejärel selle portsu tainast ära visanud ja uue taina teinud, arvasin ma, et oleks eriti mõttekas panna kuuma pliidiplaadi lähedale tainas kerkima, kuid plastmasskauss otsustas alla anda ja ära sulada. Päästsin taina, kauss leidis tee prügikasti. Reede lõpp. :p

Laupäev oli juba okei – poest sai ostetud uus (ja ilusam) plastmasskauss, lühikesed hüppava kiisuga jooksupüksid suvehooajaks ja ägedad ipanema plätud. 🙂 Lisaks sai mu tibukollane ratas ka oma esmase (kuni 200km läbitud) hoolduse kätte – kõik üle kontrollitud ja korras ning õlitatud pealekauba.

Pühapäevast enamuse röövis minult Nõmme Rahu kirik. Nimelt otsustas üks perekonnaliige, et käib ära leerikoolis ja täna oli siis leeritamine või selle lõputseremoonia või midagi sellist. Ise olen ristimata ja leeritamata ja muidu “jumalast agnostik-pagan jne”. Aga tahtsin ikkagi tema jaoks suursündmust kohapeale tunnistama minna. Sain aru, et olen ikka väga ilmalik inimene siis, kui kirikuõpetaja jutluse juures tundsin, et powerpointi esitlust tahaks näha juurde. :p  Tegelikult olen ma normaalne.

2 responses to “okei, ma olen küll rumal, aga vähemalt ilus!

  1. J-L

    Lausa ilus, kui rumal sa oled. 🙂
    Tibi!

  2. sugulased leidsid ka, et kunstküüned ja blondid juuksed + suursuur maastur = tibi! :p

    aga see, kuivõrd võib aju pehmeneda karmi töönädala lõpuks – pani mindki imestama. :S

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: