uudiseid lääne-tallinna rindelt.

Kujutate nüüd pilti… istuge maha äkki, sest muidu imestusest võite kukkuda pikali. Selline lugu, noh. Ma ostsin endale jalgratta. 🙂

Selle ostsingi: Author Basic ASL

Ja kohe porilauad sinna külge ja jalgrattakindad ka esimese hooga Authori esinduspoest. Nüüd on tarvis mõelda välja/uurida, mis effin nipiga käib esiratta porilaud paremalt poolt kinni. 🙂 Ja muidugi leida ilus (sic!) kiiver ja sobivad riided ja tumedat värvi papud ning olengi sõiduvalmis. Lisaks on to-shop nimekirjas veel ka jooksuriided ja -jalatsid, et oleksin ka jooksuvalmis. 🙂 Rulluisud ja kaitsmed on olemas, aga neid ma julgen tarbida ainult siledal ja sirgel maa-alal, mäed on kurjast!

Et mis üllatusi veel varuks on? Noh, preili töökaaslase kannatliku õpetamise ja täpsete juhtnööride järel tegin siis täna õhtul võrkpallitrennist tulnud Tiigrikutsule tuunikalapastat (mida pakkusin Felixi tatari kastmega) ja preili Jääraplika telefonikonsultatsioonide ja blogiõpetussõnade järgi küpsetasin ka siis from scratch kaneelisaiakesi. Ja ma pean mainima, et nii kui ei pea väga ebamäärases infos orienteeruma ja mulle ilusti ära seletatakse kuhu ja mida ja miks, siis ma teen ka jumalast normaalselt süüa. 😛

Üldiselt lõpetasin just essee kirjutamise teemal “Riigi roll energiapoliitika kujundajana”, homme oleks hea mõte kirjutada referaati Balti riikide ühisest elektriturust (jah, sellest veel-olematust..) ja kui jõuab, siis natuke ka jätkata tuuleenergia toodangu prognoosimisest ja toetamisest kõnelevat referaati. Ütleme nii, et raban mitmel rindel. Veel ei väsi. 🙂

edit – Adidase jooksu/jalgrattasõidupapud olemas. Metsikust Põhjalast said soetatud helesinise Treki kiivriga hästi sobivad ja ühest komplektist pärit crafti helesinine tuulejakk, helesinine t-särk, helesinise triibuga musta värvi pikad jooksupüksid ja kolmveerandpikkuses jalgrattasõidupüksid (kuigi see pehmendus nendes vajab veel natuke harjumist…). Nüüd palun siukest õhtut, kus ilm on ilus, Tiigril vaba ja mul vaba aeg, et saaks minna sisse õnnistama, noh! 😀 Oh häda, kus nüüd järsku kibeleks sporti proovima… :p

edit2 – ahjaa, see paremalt poolt kinnitamata esimene porilaud, eks ole? Selle tõmbas Tiigrikutsu kinni selle plastikust kinnitusega, millega tavaliselt prügikotte vms. kinni tõmmatakse (aga natuke tugevamaga) – et krõps-krõps jääb iga järgmise saki taha kinni ja enam lahti ei tule, ainult edasi (koomale) liigub vabalt. Insenertehniline lahendus missugune! 😉

11 responses to “uudiseid lääne-tallinna rindelt.

 1. jooksuvalmis? fäänsi. ühildame kunagi rajad vms.

 2. oi, niiarmas, tubli 😉
  sooviloona j2taks sulle natuke eneseusku ja armastust silmadesse, et ettev6tmisest tagantj2reletarkuseta asja saaks 😉

 3. Jääraplika

  Tubli tüdruk! Nii armas oli sind juhendada, chiica ja sust saab asja kui külm enne jaanipäeva ära ei võta 😀

 4. Jääraplika

  Ja veel- ratas on jumala sheff! Ma käisin täna esimest korda sel kevadel rulluisutamas 😉 Sport massidesse!

 5. minni

  Hansapanga tervisejooks mai-september?

 6. tubli tüdruk. 🙂
  ehk lähme siis mõni päev sõitma. 🙂

 7. jee. see on jälle üks koht, kus saan öelda, et marek stranderg on idioot ja see ei olegi täiesti teemat mööda! aitäh, liis!

 8. stradberg siis… mitte stranderg. hea et “trandberg” ei kirjutanud..

 9. hihi, tibin, ma olen igatsenud Su järele, tead. 🙂 viimati nägin Paavot kalevi spordihallis saalihokit mängimas ja siis tulid kohe meelde Sina ja siim ja usher ;D;D
  aga strandberg on lihtsalt vastik intrigant. midagi ta ikka kohati jagab ka, aga ta ei taha välja näidata seda miskipärast. :p

 10. Kuule, ma tahaks ka neid kaneelisaiakesi! Palun…?!

 11. huvitav, mu kolleegid räägivad, et tema oma parteikaaslased häbenevad teda… enivei. kunagi võiks deitida. mu telefoninumber on sama, aga mul endal ei ole kellegi numbrit enam (vargad). aga usherist niipalju, et jäi mulle reedel avangardide diletandil kraanikaussi pissida üritamisega vahele… suht meeltlahutav oli.

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: