a kuidas Sind kutsutakse?

Ausalt, ma ei julge hingata ka natuke kuuldavamalt, sest ma kardan, et ma lõhun kõik selle hea ära, mille sees ma olen praegu. Päriselt noh. Nagu udupehme teki sees maailma mugavaimas toolis kõige paremat kakaod juua. Umbes selline tunne on, ma paremini ei oska kirjeldada seda, kui hea mul on. 🙂 No olgu, täna hommikul bussipeatusest tööle sumbates tuli natuke lund saapa sisse, aga see kuivas ka ära, nii et nüüd on jälle hea. :p Natuke igatsen igasuguseid tibusid ka, kellega ei saa meeleheitel koduperenaiste juttu rääkida sugugi nii tihti, kui võiks, aga ma olen siis niisama õnnelik, et neil kõik hästi on.

Mult ikka küsitakse, et mida ma siis õpingi õieti ja ikka veel pööritatakse silmi mu vastuse peale. Ja hiljuti üks noorhärra, kes mind esimese hooga ära ei tundnud (pärast talle seda nina alla hõõrudes väitis, et ma nägevat vanem välja…) päris, et kas mulle mitte ei meeldinud see eriala algul? Ei meeldinud jah alguses, sest ei ma ise ega keegi teine ausalt öeldes ei uskunud minusse, et ma hakkama saan. Aga nüüd olen magistrantuuris ja ei vahetaks seda eriala millegi vastu välja. 🙂 Ega oma erialast töökohta, ega tänu praeguses ettevõttes sooritatud praktikale leitud elukaaslast.

preili töökaaslane: kuidas ta sind kutsub siis?

mina: a ei kutsugi

mina:  ma olen alati kohal ;D

5 responses to “a kuidas Sind kutsutakse?

 1. Jääraplika

  Ära karda. Kui sa kardad, et lõhud ära, siis lõhudki. Sa pead mõtlema üdini positiivselt ja, et kõik jääbki alati nii ja siis jääbki 🙂 Sa ju oled selle kõik ära teeninud kullakene!

  Mina küll veidi protesteerin. Alles me saime ka IRL tuttavaks ja nüüd sind üldse pole msnis, et saaks muljetada jne. Pead ikka järelikult mulle külla tulema. Seda filmi vaatama, tead küll 😉

  Aga tegelikult on mul superhea meel ja soovin, et see tunne kestaks sul/ teil forever!

 2. mateaan! 😀 nii piinlik… ;p
  a ma katsun parandada ennast ja rohkem msnis aega veeta siis;) mis aga muidugi ei tähenda, et Sa ei võiks mõni uus retsept järele proovida ja siis mind ja Susannat külla kutsuda seda mekkima;))

 3. mm…just meenus, et kunagi lugesin. inimestest.
  umbes, et nad on ikka parajad paradoksid, kes halbadel aegadel ennast niiv6inaa pahasti tunnevad ja isegi kui k6ik on korras, ei suuda seda t2iel rinnal nautida, sest noh – kardavad, et mis siis, kui….eksju.
  m6tlesin tookord, et “ahh, ei ole nii”.
  praegu tuli meelde, et “ähh, 2ra ole nii” 😉

  head,
  ts2r

 4. Trevor

  Mingi kadunud asjade hulka kuuluv isik väää?

 5. ma pole sugugi kadund, või olen vä? 🙂 Sina oled kadund ju ä.

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: