omev (oimaeivõi!) ja omoh (oimulonhalb!) :)

Kuskil viidatakse mulle ikka kui Carrie juuniorile.. (nii armas, Anti, et Sa pole tahtnud/viitsinud seda linki ära kustutada/parandada:)) ja üks proua töökaaslane ütles, et esimest korda kui ta mind nägi, olin ma talle meelde tuletanud ühte tema kõige ilusamat roosade juustega nukku, mis tal väiksena olnud oli.

Teine proua töökaaslane muidugi poetas mokaotsast, et ma ei peaks leidma igas asjas alati midagi mida kritiseerida, sest muidu lähevat mu elu raskeks edaspidi. Ja preili koolikaaslane soovitas, et vingugu ma vähem, et siis olevat elu ilusam.

Niisiis teavad kõik teised väga hästi kuidas minu elu kujunema hakkab edaspidi. Ja mõni neist leiab, et ma olen noor ja ilus. Ainult ma ise kujutan ette, et olen tegelikult pekine ebafotogeeniline lehmake ja et inimesed minu omamoodi poolnorivast-sarkastilisest huumorimeelest täpselt õigesti aru saavad.

Kuidas siis õige on? Kas nagu preili Jääraplika hiljuti nähtud etenduse pealkiri – “Nii see on (kui teile nii näib)”?

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: