et kui tööjuures NII igav on…

…siis et oleks Teil tibukestel jälle lugeda ja irvitada midagi… here goes… 🙂

Mul vist siin septembri algul sai järjekordne aastake aegajalt.masendav.com’is blogimist täis. Aga päriselt-päriselt olen ma bloginud nii kaua, et endal on ka jube. Nii jube piinlik, et isegi ei mäleta, millal see olla võis, kui Ants mulle proges mingi supertruper liidese ja php ja kõik asjad… Ma võisin siis vist olla põhikooli lõpus äkki? No küll see aeg ikka veereb kiiresti, eks ole. 🙂 Aga lõppu, näed, ei paista veel! Ikka on vaja veel aeg-ajalt masendav olla virtuaalselt ja nutta ja halada ja odavat kiunu veebi paisata. 😛

Kodusetohtri rubriigis täna: kui kallal on kõhugripp, siis 5-7 lopediumi-tabletti ja 6 söetabletti ei aita. Samas proovida ju võib. Lisaks võib proovida veel ka võtta pitsi rummi või džinni. Juua ära umbes pool liitrit borjomi/värska vett. Võib ka mustikamoosi kühveldada lusikatega sisse ja võib riisiputru süüa. Kõhutõbi aga läheb sellest kõigest hoolimata üle alles siis, kui ise tahab.

Alati & eranditult alati tekivad plaanid nendeks õhtuteks, kui oled end juba ära lubanud kuskile üritusele-seltskonda või oled iseendale lubanud, et lähed koju, viskad jalad seinale ja ei liiguta lillegi. Siis tekivad dilemmad…. vahel õnnestub ääri-veeri ka mõlemad plaanid ellu viia, täna aga jäi napilt nii, et ühest plaanist realiseerus 0,5 ja teised plaanid lendasid üldse vastu taevast. Jannot näha oli muidugi ääretult ja vaieldamatult tore, aga Maretit oleks ju ka näha tahtnud ja blondiine pole nii ammu näinud ja Tiigrikutsut ka pole tervelt päev otsa juba näinud, maivõi. ;P

Kui Liis 20 minutit pärast harjutustunni algust klassi hiilis, vaatas õppejõud härra assistent teda etteheitva pilguga ja ütles, et “vabandust, et ma liiga vara alustasin”. Aga ma ju käisin küüntehoolduses ja küüned tehti nii ilusaks ja minu süü pole, et bussid nii tobedatel aegadel ja pahasti ja valesti käivad… ;D

Sellesmõttes olgu kohe öeldud, et kui keegi kahtleb veel, kuhu minna juuksurisse või küünetehniku juurde, siis mina soovitan nüüd äärmiselt soojalt küll “Katrin & Eike Ilusalongi”, mis asub Vabaduse pst. 128, on avatud E-R 10.00-19.00 ja mille kontakttelefon on 545 20 000.

Ja kõige tagatipuks tuleb mul kohevarsti nüüd sünnipäev, kakskendkaks – viimne taks… esmaspäevast võib mu siis vist ametlikult maha kanda… nii umbes neljaks aastaks, kuni tuleb kakskendkuus – lootus uus. 😛

4 responses to “et kui tööjuures NII igav on…

  1. liivi

    kakskendkaks, allelaps. ausalt kaa…..

  2. tibi vä? alleslaps vä? päriselt-päriselt! 😀
    ei noh, loodame ikka parimat….

  3. minni

    kuule, see küüneosa oli küll täiesti tibi. ja ära isegi mitte proovi vastu vaielda.

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: