sissekandeonu (nagu jüri ütleks, aga tema ütleks ka koristajatädionu, nii et noh… mõelge ise.)

Igal hõbepilvel on mürgine ja tume tinaäär. Ja igal vorstil kaks otsa. Ja nii edasi…

Ehk mõnes mõttes on nagu kõik superluks, udupeen ja äärmiselt põnev, kuid mõnes teises mõttes on (hoolimata kinnitustest, et peaksin seda marurahulikult võtma) kahtlus ja kurbus kuklasse hingamas. Seda eelpoolmainitut on nagu ikka pigem 60% ja viimatimainitut 50%, onju. Või no umbes nii, et kõik on jätkuvalt korras, aga pean hoiduma kikivarvule ja oma parimat käitumist harrastama, sest minust oodatakse NII palju ja siis veel natuke peale.

In other news: olen paadiga käind kalal, näinud päris vähki, ahvenat ja haugi, seto ülemsootska valimisi pealt vaadanud, paldiskis tuuliku tipus gondlist üle ääre maad (80m kõrguselt) piilunud, kuulnud põnevaid loenguid, näinud veel alajaamu, tutvunud energiabilansi (aktivad ja passivad unustage nüüd küll ära) koostamisega ja igasugu asju veel, aga nüüd ma lihtsalt saan aru nendest inimestest, kelle blogidesse mitmenädalased/kuised pausid sisse tulevad. Enne ei saanud, aga nüüd mõistan. 🙂

6 responses to “sissekandeonu (nagu jüri ütleks, aga tema ütleks ka koristajatädionu, nii et noh… mõelge ise.)

 1. lee

  join the club, luv .. join the club

 2. keegi

  Ühesõnaga olukord oli järgmine: Kui me koos sõiduteed ületasime ja ma poolhajali sulle otsa või veidi mööda vaatasin, siis ma ei tundnud sind ära, ega ei tekkinud ka mingi idee, et võiksin mõne tuttava kõrval olla. Hiljem kui bussipeatuses istusin ja korraks kogemata veel juhuslikult mu pilk su peale langes, siis justnagu tekkis mingi kahtlus, et äkki on tuttav ja äkki just aasapliks, aga no siis ei sobinud ju ometi hakata üle konttollima ja tähelepanelikult põrnitsema, sest alati on lihtsam mõelda, et vist ikka on võõtas ja vist ikka ei käitunud nõmedalt, et ei tundnud oma kallist klassiõde ära. Nii oli lihtsam ja ma tõesti polnud kindel, kas see olid sina, kuniks Jaanus mulle teatas, et ma teatavat sorti lurjus olin olnud..

 3. ts2r

  /me . o 0 ( aren’t we lookin’ fly… ; )

 4. Allan, ok, saad seekord andeks, a järgmine kord palun tsaupakaa öelda või siis palume, et Jaanus meid jälle külla kutsuks, et saaks raudselt selle asja siis nagu korda ajada või nii. 😀

  Eero, Sa nägid ka äärmiselt kena välja muide. 🙂 A mul oli poodlemisega natsa kiire ja mõtlesin siis pigem mitte seisma jääda ja Sinu toimetamisi ka oma “tsaumisteed?”-juttudega tülitama hakata. 🙂

 5. hanna

  kas sa siis ei mäleta, mis kuurme ütles? igal vorstil on kolm otsa! kolmas ots on siis, kui vorst otsa saab

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: