ühest ja teisest küljest.

1. Ma ütleks, et mis iganes see põhjus ka müstilisel härra Jànus Robertil oli, siis selline ära kadumine oli kõigi tema lojaalsete lugejate ja naisfännide suhtes eriliselt kiuslik ju. Või oli hoopis kõige kirjanduslikumalt kaalutletum ja parim võimalik variant – quit while you’re still ahead? Aga eks ta nii alati oli – et see härrasmees meid enda üle arutlemas ja enda suhtes uudishimulikena hoidis – aitäh, oli tore, kuni see kestis. Ilusat elu Sulle ja kunagi kui leiad endas tahtmise ja võimaluse, anna ikka endast märku. 🙂

2. Olen nüüd mõnes mõttes kõrgelt haritud tütarlaps. Bakalaureuseeksam sai sooritatud. 🙂 Niisiis on iga põhjus hõiskamiseks. Igasugu ajaloolised sündmused ja kõik puha ju. Ja sellest tulenevalt ka on kõik õnnitleda-näägutada-kallirallit teha soovijad oodatud minu pidulikule lõpuaktusele 27. juunil kell 14.00 Tallinna Tehnikaülikooli aulas. (Täna leidsin endale nii lõpukleidi – olgugi, et tõenäoliselt Vila eelmisest hooajast – kui ka sobivad imearmsad s.Oliveri kingakesed sinna juurde, nii et… midagi veel õlgu katma – akadeemiline üritus ju! Ja ehted ka & i’m all set.) 🙂

kiisu

7 responses to “ühest ja teisest küljest.

 1. rattalaagrivõtmeauk

  mina olen kollaste lilledega kohal 100 prossi 😉

 2. 🙂 sänkju

  a muidu teistele truudele ja uudishimulikele lugejatele ütlen seda, et ma unustasin oma blogi kasutajanime ja parooli ära ja seega ma siit rakverest koridoriwifit (sic!) kasutades blogida ei saa. juhendaja on tore, ilm on halb, rakvere on nummi maakohake – kesklinnas olev selver tekitab koduse tunde. vsjo. ;p

 3. minni

  aga diskoteka? 😀

 4. tirtsikas

  Oi, kui kahju, et ma su lõpetamisele ei saa tulla .. mu teine pool lõpetab täpselt samal päeval Estonias. Seega kui ülikooli tuled, astu esindusest läbi 🙂

 5. aga palju õnne siis suurde ellu astumise puhul 😛

 6. lounge’s on SANITAARPÄEVAD (sic!) ja diskotekasse pole nagu asja olnud, aga täna tegin ühe maasika-margarita küll rakvere linnaväljaku ääres, nii täiusliku teisipäeva mõttes. 😀

 7. minni

  kuule, sa võiks oma paroolid meelde tuletada nüüd!

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: