vahel on mul kahju, et ma olen piisavalt nutikas tüdruk, et vihjetest aru saada. :(

Relatiivselt rahulik päev ühe suure riigi jaoks, meeletult rahutu päev ühe väikese tütarlapse jaoks. Homne ei tõota tulla rahulikum, tütarlapse jaoks siis, mitte riigi.

Millal said enamikust Eesti meestest naised? Ma arvasin, et sooline võrdõiguslikkus tähendab seda, et naised saavad viimaks võrdseteks meestega, mitte, et mehed assimileeruks naistega. Aga võib-olla nii ongi tegelikult parem ja ainult mina igatsen seda iidvana olukorda, mil naised olid naised ja mehed ikkagi mehed! Ma ei taha ka ju, et mehed oleksid jõhkarditest machod või naised tingimata ainult kodukanad…  Ilmselt ei saa kõike head ühekorraga. 🙂

Can you teach me how to fight?

Show me what it’s like to give back pain? 

Show me how to throw, throw him down?

8 responses to “vahel on mul kahju, et ma olen piisavalt nutikas tüdruk, et vihjetest aru saada. :(

 1. rattalaagrivõtmeauk

  väike soovitus olex sulle pakkuda. Nimelt kui kirjutad siis jäta text öösex laagerduma, hommikul vaata loe uuesti läbi ja mõistad kui sisutühi see on….

 2. aitäh ja ma tegelikult täitsa mõistan ja tean, et ma olen ebahuvitav/sisutühi, aga asi on antud juhul vähemalt osaliselt tingitud sellest, et ma nimelt ootan ja loodan veel, et need noormehed, kes oma primadonnatsemisega selle postituse esile kutsusid, ei ole päriselt sellised ja näitavad end ka normaalsest küljest mulle veel. noh, kui ei ja ma lõplikult veendun, et need mehed on minu silmis meessoo jaoks kadunud asjade nimekirjas, võin ka põhjalikumalt rääkida. ;p

  ja panid tähele, ma ei üldistanud seda kõigile meestele. päriselt, ma tean, et on ka meeldivaid ja mehelikke erandeid. 🙂 anonüümsusest võiks ka edaspidi hoiduda (vähemalt töötav e-mail oleks meeldiv), aitäh. 😉

 3. Aga ei saa ju anonüümsusest hoiduda… muidu veel äkki peab oma sõnade eest vastutust kandma, ning selline vastutustunde omamine ja vastutuse võtmine omakorda oleks (*gasp*) liiga mehelik käitumine 🙂

  Ahjaa, primadonnade kohta: reeglina sellised ei näita end normaalsest küljest. Kui sul just varasemast elust ei ole nendega teistsuguseid kogemusi, ning lihtsalt mingite asjade kokku langemise tõttu (kaua saamata, paha päev, kohv joomata hommikul) toimus selline ajupeeretus.

 4. tirtsikas

  Vot, seda ma olen kogu aeg rääkinud, et mehed peavad olema mehed, mitte kelgunöörid ja pehmikud! 🙂

 5. Trevor, üks primadonnadest hakkab leebuma, mul on tunne. See, noh, keda Sa ei tunne, kelle kohta Sa küsisid ka. 😉 Teine primadonna ilmselt jääbki mulle edaspidigi sarnaselt “näkku panema”, sest ma ei andnud talle seda, mida tema tahtis ja nüüd on tema arvates vist hästi nunnu mõte mulle tagasi teha solvukat mängides ja mürgine olles.

  Tirtsikas, Sa oled täitsa õigel mõtterajal. 😉 Eks selline teatav tasakaal peab valitsema jah. Et mitte toorutsev oss, aga ka mitte eriti sentimentaalne ja lääge memmepoeg. Iffand, ma vist nõuan meestelt liiga palju. 😦

 6. Sissekanne on tehtud kell üksüksnull öösel … ei tohiks ju olla väga hiline aeg? Aga kui ma nüüd kõik väited ja ohked pikkuse järgi ritta lükkan, leian, et naised peaksid olema raudpõlvedega machod ja mehed va kelguga nöörid.

  Või mõtled sa “iidvana olukorra” all d’Artagnani aegset Virumaad, mil meestel oli kombeks üksteist nahkkinnastega peksta?

 7. Jaa, selles mõttes tõesti, et igiammust olukorda. Mehed olid rüütellikud ja naised olid tõelised daamid. 😛 No muidugi mitte täpselt seda aega, eks, väikeste parandusettepanekutega. ;p

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: