aga vähemalt öeldi, et ma näen hea välja. tuju ka ainult näeb hea välja. :)

Glehni loss -> Von Krahl -> NoKu -> Hell Hunt -> Levi’st väljas -> kodu. Vahepeal jõudis natuke tantsida, natuke tutvuda ja natuke täitsa müstilisi inimesi kohata (näiteks miljontuhat tuttavat Glehni lossis Pauli 25. juubelit tähistamas, Kassu, Tanel, Andres ja Oke ja Illimar ja Roland krahlis ja KaarelKaarelMidaSateed ja Sass NoKus ja Levikas olid Siim ja Merje ja Marek.. näiteks)… Aitäh Eglele, kes oli tupsununnu ja ajas mind ikkagi kodust välja Glehni, muah;* kohv ja šokolaad Sinujuures siis A.S.A.P.! 🙂 Ja Priidule aitäh, kes vuras oma kifti Honda nurrudes minuga täitsa niisama Von Krahli juurde ja siis ise tagasi Mustamäele. Ja Alfiele aitäh, et ma üldse Krahli jõudsin ja sisse sain. 😉

No nüüd te jälle ütlete, et “ah, Liis kirjutab ainult pidutsemisest ja joomisest”. Oijah… tähendab, väga armas oli muidugi Imre ja Arno meeleheitlik püüd mind purju joota, aga hästi ei õnnestunud. Ja oma teaduskonnakaaslastel peab, kuram, silma peal hoidma rohkem, mingisugune täiesti randomly paariks-loe mäng käib vist neil, sest alates viimasest korrast pole no peaaegu ühtegi paari alles, kõik on puha ümber grupeerunud ja mõni on täitsa uus ka mänguga liitunud. Ju on lantimise protsessi optimeeritud ja leitud, et nii ongi kõige parem mõte. 🙂 Mina ainult vaatasin ja imestasin. Paul on suurekaliibrilise sõpruskonnaga kutt igatahes, ja pidu oli karm. Nagu korteriläbu, ainult et lossis. Ja live-bändidega. Ja nonstop-otseülekannetega peosaalist lossi igasse otsa. Ja pikkade laudade ja rahvamassidega ja…

Head ööd. Ma vist olen ka selline, et luban, et “helistan, kui ….” ja siis ei helista lõpuks ikkagi, aga ma ei usu et alati ja et alati ühe ja sama inimesega. Kas ma peaks siit nüüd miskit vihjet välja lugema või? Täiskasvanute mängud…

5 responses to “aga vähemalt öeldi, et ma näen hea välja. tuju ka ainult näeb hea välja. :)

  1. vihjeid pole mõtet otsida, kui neid pole

  2. noh, ma loodan ka, et neid vihjeid pole, aga kuidas ma teada võin? kumb on siis parem, kas ignoreerida vihjeid või ignoreerida vihjete puudumist? :/

  3. Aleksander Nevski

    😀

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: