normaalen

Pizza Grande -> Limonaadinimelise maja kella 19.40-ne “300” seanss -> Pegasus -> Moskva -> Karja kelder. No ja sinna vahele mahtus igasugu erinevaid inimesi ja veel rohkem erinevaid jooke. Mõned asjad said selgeks, mõned asjad läksid veel segasemaks ja mõnda inimest, keda oleks näha tahtnud, ei näinudki ja mõnda inimest, keda poleks ammugi oodanud näha, sai täitsa kohatud. Selles mõttes, et elu ei ole nii lihtne!

Hommikul 10ks tööle!

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: