süütu mojito

Hiiu pubis hiigelkoguse liha ja kartulite manustamine, latte Pärnu cafés, valge vein Moskvas ja mõne aja pärast Moskva kohvikukorrusel tutvumisring ning tõdemine, et Moskva kohvik on nagu Linux, üleval restorani/klubikorrusel, pärast turvameeste moosimist Oliveri tossude osas, tantsutüdrukute pinev piidlemine lauast ja tõdemine, et II korrus on nagu Microsoft Windows ikkagi. Angelisse vudimine läbi külma ja lörtsi ja seal kodanik Priimägi poolt erinevatel ajahetkedel Louise’iks, Elaine’iks, Jelizavetaks ja Elizabethiks kutsutud saamine ja Matthiasega peaaegu et teineteise mitte ära tundmine ja neljakesi pisike tants ja kahekesi mitte-nii pisike tragöödia. Ja siis üksi von krahli jalutamine, lihtsalt et vaadata mis seal toimub ja lõpuks peolõpuhulluses garderoobis Kerlile ja Alfiele abiks olemine. Ja vormelit ma ei vaata, tahaks hoopis süüa ja magada ja võib-olla undki näha… Täna kahjuks hea tujuga magama ei saa. 😦

Mul on kuldkala mälu ju, sellest see siinne kroonika, mõistate? Pool jääb ju kirjutamata ka, nagu ikka…

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: