“Kui Sa endast ei suuda hoolida, vaevalt keegi teine seda tegema hakkab”.

Tänane/eilne öelge-Liisile-näkku-täpselt-kui-halvasti-te-tast-arvate-päev vist alles kogub tuure, mul on tunne, aga ma olen kummalisel kombel tänulik selle eest. Vahetu ausus ja selgus on iga kell paremad kui omalaadne hägune näitlemine mingis suuremas reality-shows.
Ma tõotan praegu pühalikult, et ma ei kritiseeri ja ei ülbitse ja ei nääguta enam. Kes olen mina, et seda teha üldse? Ma olin kunagi palju parem, kui olin eile. Ja palju parem, kui olen täna. Ja ma ei taha olla homme halb, mitte kellegagi ega mitte mingil juhul.

7 responses to ““Kui Sa endast ei suuda hoolida, vaevalt keegi teine seda tegema hakkab”.

 1. Maret

  jutt jumalaõige
  aga mulle meeldid sa ikka 🙂

 2. Ära sa jumala eest ainult emoks hakka. Kõike muud võid teha! :*

 3. Naist sõnast… Kurat, miks selle kohta mingit ütlust pole?

  Lehma udarast? (:

 4. armas ju, et sa heaks hakkad 😛
  kus seda näha saab? 😛

 5. SamaVärdjasMisEileJaHomme

  Sul pool kolm hommikul muud teha pole kui haletseda?
  Mida sa vingud..
  Keegi ütles halvasti ja nüüd on maailmal ots peal. Saada putsi and move on.

 6. SamaVärdjasMisEileJaHomme

  Tahad ma viskan sellele moosekandile hapet näkku?
  You know i fucking would..

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: