tsiteerin seltskonna soovitust: “Sul oleks vaja, et keegi Sulle mõistuse jälle tagasi pähe …”

Ma ei ole selle üle uhke, aga suure surmaga sai täna ära joodud 1 Hadese VS (ehk grenadiini-galliano-musta absindi-shot) ja ebamäärane kogus long island ice tea’d ja veel midagi. Ja mul on 1 trühvel kotis. Ja kaneelist on vist täitsa võimalik mürgitus saada, ma tunnen kedagi, kes suure tõenäosusega kakao sisse pistetud kaneelipulgast täitsa peast ogaraks läks natuke. 🙂 Ja ma suutsin päris n+1 piljardimängu kõrvalt vaadata vägagi viisakalt (ise mängima ei kippunud veel). Ja ma leidsin oma kotist kleepsu “Rock wanted”. Ja psühholoogiline pai on mulle ka tänase õhtuga tehtud. Kui elu ainult nii kuradi keeruline ei oleks.. 🙂

One response to “tsiteerin seltskonna soovitust: “Sul oleks vaja, et keegi Sulle mõistuse jälle tagasi pähe …”

  1. SoSo

    “paneks”?

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: