Liis Kass, vaese mehe Liis Lass.

Rambipalavikust, rambikõhuvalust ja rambiiiveldusest hoolimata sai see esimene etendus siis nüüd mööda. Kõik oli täitsa tore, peamiselt keskendusin sellele, et varjata jalgade värisemist. ;p Ei puterdanud üldse, täitsa sujuvalt jätsime ca. pool a4 teksti ära ja jätkasime nagu poleks midagi olnud. 😀 Lavastaja jäi ka meiega rahule, nii et lõpp hea – kõik hea vist. Aprillikuus siis järgmised etendused juba.

Muuseas käisin eile “Jan Uuspõld läheb Tartusse” vaatamas (ikka see sama, et “eesti film on nagu oma sitt – ikka vaatad!”) ja täitsa äge oli isegi. Mingit sügavamat pointi ma küll selles filmis ei tabanud, harilik roadtripifilm, aga sealjuures väga lahe. Peaaegu õnneliku lõpuga isegi. Selles mõttes, et meestel oli muidugi Mirtel Pohlat seal ikka korralikult vaadata, aga naistel nagu silmarõõmu eriti ei olnud. ;p Vahvad käibefraasid muidugi ka – “Parem must minevik, kui lilla tulevik” ja see “kas Sa ka tead, mees, mitu km … ” 🙂

Natuke tühi tunne on. Pühapäevad on üleüldse nõmedad. Ja lisaks pühapäeva tavapärasele nõmedusele on nüüd veel nõmedalt tühi tunne ka. Elu ei ole nii lihtne.

edit: just when you think you can’t get any worse, life comes up to you and slaps you in the face just so you’d fall off the edge a little bit more. Ehk kui nõmedamaks minna enam ei saa, siis saab ikka!

3 responses to “Liis Kass, vaese mehe Liis Lass.

  1. JAH, PÜHAPÄEVAD ON NÕMEDAD. Sa oleks võind siiski ujuma tulla. olen sulle küll erinevaid activiteid pakkund, et mis siis veel, või mis sind siis köidaks? 😛

  2. Tead, mul pärast oli muidugi kahju, et ma ujuma ei tulnud. Aga vaata, ma ei ole oma pekilasuga, mida hellitavalt kehaks kutsun, just eriti rahul. Ja siis kui mingite ägedate kuttide ees seda demonstreerima peaks, siis ma muidugi löön põnnama. 😦
    Kutsu mind välja mängima nii, et riided võivad selga jääda ja siis vaatame edasi… 😉

  3. aga see vabandus kõlab rohkem komplimendi nurumisena. et sa tead isegi, et oled igati vinksis vonksis.

    aga milliseid mänge sa eelistaksid? 😛

Tell me about it :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: